Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna...kotka

Przeklinam Cię zła kobieto która....

Polecane posty

Gość czarna...kotka

....wkroczyłaś między nas i odebrałaś moje szczęście moją miłość zabrałaś moje życie.... przeklinam Cię bądz potępiona przez Aniołów

Gość Zrywająca___
wyluzujcie.....to może od razu trzeba ruszyć facetów, którzy dali się uwieść takiej modliszce?

hola hola... Domyslam sie ze ktos odbil faceta.... Wine ponosi takze mezczyzna ktory na to pozwolil.... :o Choc mam takie samo zdanie.. ;)

Gość czarna...kotka
...przeklinam Cię że tak bardzo jesteś podstępna że odebrałaś to wszystko co kochała...omotałaś go... umiesz tylko niszczyć a teraz próbujesz zniszczyć i mnie..... ale Ci się nie uda... nie uda Ci się mnie zrównać z ziemią..... to Ty nie masz honoru ... gardze Tobą moja droga ... nigdy nie zaznasz szczęścia będąc złym człowiekiem

Gość jak to jest ze na swiecie
tylu wolnych i fajnych facetow, a one sie biora za tych zajetych???????????

autorko..pamietaj do zdrady trzeba checi obydwojga ludzi, jesli odszedl od Ciebie do innej moze cie nie kochal? czemu jednostronnie obwiniasz tylko kobiete? powinnas miec zal do swojego mezczyzny- przedewszystkim

uwierzcie facet kochajacy nie da sie omotac obcej kobiecie. Zdarzaja sie kryzysy i to wtedy niestety niektore kobiety to wykorzystuja. Ale to nie tylko ICH wina. Niestety FACET ma swoja wolna wole i skoro sie na to zgadza to :o

Gość Zrywająca___
bo zajęty to łakomy kąsek, kobiety potrzebują sprawdzenia swojej atrakcyjności i uwodzą zajętego...wiesz jaka to frajda :) Pozdrowionka dla mojego....żonatego :*

Nie histeryzuj i znajdź sobie lepszego, przecież potrafisz. I nie rzucaj tu przekleństwami, bo wszystkie złe emocje wracają do nas podwójnie...

Gość czarna...kotka
Ciebie też przeklinam mój kochany ..... znienawidzzę Cie z czasem że tak mocno mnie zraniłeś... nie ty mnie nie zraniłeś... ty mnie zabieś..... ALE JA ZMARTWYCHWSTANE..... podniose się z bólu.... a Ty będziesz cierpiał bo nie możesz być szczęśliwy przy takiej kobiecie która niesie samo zło..... przeklima Cie

Gość -rysiu- z- klanu
przylozyc jemu i tej francy?

Zrywajaca -- zaczynam myslzec, ze cos z Toba nie tak, kobieto :O

no tak to jest z kobietami ze psychologowie stwierdzili.. ze nawet jesli inna kobieta sie usmiecha do niego.. to juz jego szanse zwiekszaja sie znacznie...

Gość -rysiu- z- klanu
czarna kocico - daj mi namiary na drania - podjade zaraz i spuszcze mu w pierdol az popamieta

Gość Zrywająca___
eeee ze mną jest wszystko OK:) czarna_kotka---> nikomu się źle nie życzy, nawet wrogowi, pamiętaj:(

Akurat będzie może szczęsliwy, co cię pewnie będzie długo dziwiło... ale na cholerę ja się tu produkuję, za dużo romansideł się naczytałaś i teraz ci ta egzaltacja uszami wyłazi... Zaklęcia przy księzycu, żeby wrócił, albo żeby jej cycki odpadły, juz odprawiałaś...? :-O

Gość -rysiu- z- klanu
czarna kocico - ostrz pazurki - jade do ciebie - bedzie zadyma

Gość -rysiu- z- klanu
czarna kocico - nastroszylas sie? jedziemy obic drania

Lepiej niech jemu odpadnie a nie jej :D bo zawsze moze na inna zamienic ;) Luz dziewczyny luz...

czarna kotka....yyyyyyyy wiesz tak czytam teraz i jakos nie dziwie sie Twojemu facetowi....ewentualnie jakies leczenie jest Ci niezbedne

Gość -rysiu- z- klanu
czarna kocico - jestem u twych drzwi - otwieraj

Gość czarna...kotka
nigdy nie pozwoliłabym wrócić tobie draniu..... a pazurki szkoda ostrzyć bo nie będe tępic na nic nie wartej kobiecie ... odszedł bo byłąm za dobra za mocno kochałam ale miłość przeradza sie zw nienawiść przez taki krok jak ty zrobiłes

Oceniam ją wiekowo na wczesne liceum... ;-) Moja kuzynka ma 15 lat i ostatnio chłopak ja rzucił - też mówiła, że jej życie się skończyło, latała do wróżki i takie tam bzdety...

Gość czarna...kotka
MAM 23 LATA I MIESZKAŁAM Z NIM NIE JESTEM SIUSIUMAJTKĄ