Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna...kotka

Przeklinam Cię zła kobieto która....

Polecane posty

Gość co ty nie powiesz
to może przeczytaj to, co piszesz...: "....wkroczyłaś między nas i odebrałaś moje szczęście moją miłość zabrałaś moje życie.... przeklinam Cię bądz potępiona przez Aniołów" :-O

Gość O nie zniose tego...
Odczep się kobieta zakochana,ale ciesze sie,że przemowila innym jezykiem!

Gość buhauhauhaha
23 lata..laleczko, wrzuć na luz :) i uważaj żeby te przekleństwa nie wróciły do ciebie w trójnasób :D naucz się funkcjonować w związku lepiej zamiast rzucać przeklaństwa jak ci coś nei wyjdzie każdy jest omylny i wszyscy popełniają błędy nawet ty..

Gość wielkie halo
może nie byłas dla niego a on nie był dla ciebei poszukaj sobie kogos lepszego a jego zostaw w spokoju nie płacze sie nad rozlanym mlekeim..

Czarna kotko... hmm, proponuję dobrego psychoterapeutę i to nie jest zlośliwość... Pisząc te swoje teksty i wierszyki jasno wskazujesz, że pod Twoim sufitem się pomieszalo i to zdrowo...

Gość czarna...kotka
ok przemówię innym językiem chciałąm złośc i smutek wyrzuicic z siebie nie w sposób wulgarny tylko w inny... wpadłam na ten pomys może błąd :-P ok mój błąd :-/ zresztą nie przestane nienawidzieć kobiety która z buciorami weszła w moje życie.... będe nienawidzieć faceta który jej na to pozwolił.... może mnie nie kochał i to przez cały czas było tylko udawane.... Jezu byłam ślepa omamił mnie przez ten cały czas.... tylko ta jego obecna jest na tyle pusta i chyba czuje się nie kochana skoro do mnie ciągle pisze jakieś głupie teksty starając sie mnie zastraszyć lub obrazić.... ja odeszłąm i nigdy nie odezwałam sie do nich a ona non stop cos próbuje bruździć aż to jest żałosne dlatego JĄ PRZEKLINAM

Gość ociec rydzyk
jeżeli to taki maniupukat i Cię omamił tro diabeł był i dziękuj tej kobiecie że cie uwolniła.Teraz ona się z nim męczy.A do niej napisz żeby się odpierdoliła.

Gość czarna...kotka
WOLE NIE ODZYWAC SIE DO NIEJ BO NIC CZŁOWIEKA TAK NIE WKURZA JAK OLEWKA .... ona jest jak pies "pójdzie gdzie jej zryc dadzą"

Gość a mnie sie udalo
czarna kotka dobrze robisz, nie odzywaj sie, bo takie idiotki tylko czekaja, zeby dac sie sprowokowac. Ty odpiszesz, a on poleci do niego z smsem i wyjdzie na to, ze to ty do niej wypisujesz

Gość Wrzuć na luz
Nie przeklinaj nikogo , bo złe życzenia wracaja do nadawcy , powiedz sobie "od dzis jestem szczęśliwa" i....BĄDŹ!

Gość czarna...kotka
jak być szczęśliwym skoro ktoś odebrał mi to szczęście... jak sie cieszyć i uśmiechać skoro ramiona które kochałąm (nadal niestety choć bym chciałą znienawidzieć) tulą inną kobietę.... jak :-( ????

Gość Zrywająca___
ja Wam mówię..nie ma to jak żonaty :)

Gość Wrzuć na luz
Dzieja się najlepsze dla Ciebie rzeczy , czyli jeżeli ON odszedł to dlatego , że inny , lepszy ON sie pojawi 🌻

Gość czarna...kotka
dobranoc Wam..... dobranoc Tobie mój drogi co zasypiasz już w innych ramionach... w jej ramionach...... ale nie wierze że da Ci tyle ciepła co ja Ci dałam

Gość zejdzcie z dziewczyny
zadna z Was tak nie miala?ze chciala wszystkiego co najgorsze?dla ex i jakiejs szmatki? ja mialam a teraz jestem szczesliwa:)kochana!dla Ciebie tez zaswieci slonce:)

Gość Zrywająca___
jak widać daje więcej ciepła od Ciebie , skoro facet Ci odfrunął do Niej:)

dwa lata temu przylaczylabym sie do Twego zaklecia:) uwierz mi....teraz to dla mnie bez znaczenia:)kiedys bedzie i dla Ciebie!

Gość czarna...kotka
zrywająca... mysl co chcesz.... Twoja sprawa...... on nie potrzebuje kobiety która bedzie dbac o nigo o dom o szczescie... on potrzebuje wrednej szmaki jaką jest ona (całe szczescie to nie moje spostrzezenie) .... daje mu to czego on potrzebuje widocznie.... ... ale i tak ich nie lubie

Gość czarna...kotka
zejdzcie z dziewczyny -----> dziękuje za zrozumienie i licze na to że to co mówisz stanie sie jak najszybciej.... napewno stało by sie predzej gdzyby nie fakt że ONA stara sie za wszelką cenę mi utrudnić zycie... bruzdzi i miesza..... chciaąłm jemu powiedziec zeby ją ogarnął ale moze on ma juz klapki na oczech i mnie oleje a ja sie tylko ośmieszę :-?

Gość czarna...kotka
dobranoc :-)

Gość Zrywająca___
czarna_kotka więc tym bardziej się ciesz, że pozbyłaś się takiego chłopa. Za jakiś czas zapomnisz o tej przykrości. Zaczniesz się z tego śmiać..będąc w ramionach innego Romea:D

Gość grazynka z klanu
czarna kocurzyco puknij sie w glowke kochanie.to faceci sami zaczynaja te romanse,bylam po tej drugiej stronie :P idzie na dyskoteke,potem udaje ,ze jest sam wlasciwie potem bylo juz mi wszystko jedno czy zajety czy nie ,to byl tylko romans;) fajnie bylo:) przypatrz sie lepiej swojemu facetowi,akurat dziewczyna czesto nie ponosi zadnej winy,no oze prawie zadnej;)

Gość czarna kotko
uszy do gory, ciesz sie,ze teraz wyszlo szydlo z worka a nie po slubie i z dwojka dzieci. A Ci, ktorzy rozbijaja zwiazki to szmaty. Obu plci.

Gość bardzo niesmialy
tutaj jak doradza,to sr..c sie chce:P

Gość Zrywająca___
od razu szmaty..ostre słowa!!! wypraszam sobie...nikomu związku nie rozbijam..ale żonaty rulezzz ;)

mi tez sie starala....plotki, pomowienia,publiczne okazywanie w towarzystwie"jak to ona go nie kocha a on ja".......zlej to...a przynajmniej sie postaraj....pamietaj ze od teraz oni zawsze beda pokazywac jacy to oni nie sa the best:) a prawda nie zawsze taka jest:)nie ma zwiazkow idealnych:)nawet jesli z Nia zostanie....to jakis czas zwiazki oparte tylko? na seksie bleeeeeeeeee grazynko z klanu-idz i nie wracaj:):):):):):)

Takie jak ten topicki powodują, że mam ochotę zapytać - Co Ci autorko daje tego typu złorzeczenie ? Wczuwając się w Twój ból mogę zrozumieć rozpacz, jaką pozostawia zerwanie z Tobą mężczyzny, z którym byłaś [cóż za osioł z niego, że Cię nie chce ;)] ale nie potrafię zrozumieć, dlaczego winisz tę \"nową\" kobietę, która na nim zawisła z premedytacją pod wpływem zapewne jego opowiadań o tym, jaki to on nieszczęśliwy bo kobieta z którą był wystrychnęła go na dudka ;) Znamienne, że mężczyźni chcący wkupić się do łask nowo poznanej damy skłonni są opowiadać o swojej poprzedniczce [spod ciemnej gwiazdy ;)] wiele wyssanych z palca historii. Są to najczęściej faceci, którzy nie potrafią zakończyć związku lub starać się go naprawić ale, idą na tzw.łatwiznę, to znaczy - podrywają kolejną naiwną, nie dając szansy tej, z którą są w dalszym ciągu, dopóki ona sama nie wpadnie na pomysł, że jest ktoś między nimi. Sytuacja ta powoduje u tej pierwszej, związanej z facetem szok, kiedy spostrzeże się, że mężczyzna z którym jest grał na dwa fronty [i słusznie!], u faceta spowoduje jedynie strach przed namolnym wypytywaniem się o szczegóły poznania tej nowej, a także paniczny lęk, który wiąże się też z przyłapaniem go na kłamstwie i podwójnym życiu. Ponieważ to wszystko przeżyłam, mam dla Ciebie autorko jedyną radę, jaka mi przychodzi na myśl, a mianowicie: zamiast przeklinać, w tej sytuacji kogokolwiek, OLEJ faceta, który, jak sama spostrzegłaś zapewne, nie jest wart funta kłaków; bowiem mężczyznę, jak mówi \"przysłowie\", poznaje się nie po tym jak zaczyna, ale jak kończy. 🖐️

Gość madre slowa grazko
🌼

Gość mary....
nie uwierzę ze autorka była taka idealna....a facet pewnie tez nie ale wina lezy po obu stronach! tym bardziej uwazam ze autorka po prostu miała faceta prawie ze na własnośc... przyzwyczaiła się do tego faceta...moze rutyna w zwiazku sie pojawiła... tak naprawdę pewnie jestes tez winna temu ze odszedł do innej....

Gość realnie i rozsadnie
jako skromny adept magii stosowanej, musze powiedziec, ze klatwa bedzie zapewne malo, skuteczna, gdyz nie przestrzega sie podstawowych regul. Ale rzucona w przestrzen wirtualna przedostaje sie na zewnatrz przez kazdego kto ja czyta. Nie jest ukierunkowana na konkretna osobe, wiec stworzy taka zla energie, mysloksztalt, blakajacy sie po przestrzeni. Moze tafic do adresata przez przypadek, moze takze wrocic do osoby rzucajacej, powiekszony o inne takie przeklenstwa. Jesli nie ma sie wiedzy jak zabezpieczyc sie przed powrotem takiej zlej energii, wyemitowanej w chwili rozpaczy to lepiej dac sobie spokoj z takimi zachowaniami. Oczywiscie odezwa sie glosy, ze to sredniowieczny zabobon, ale czy znamy mozliwosci ludzkiego mozgu i psychiki? Dla przykladu podam ochrone przed zlym okiem: Sol tobie w oczy a pomiotlo w zeby. Czego dla zyczysz, niech do ciebie wroci. Niech tak sie stanie! Mozecie wierzyc lub nie jest to bardzo skuteczna formula, sam sie niejednokrotnie przekonalem i dlatego radze zawsze mowie ze wszystkim trzeba zyczyc dobra i milosci bo kto wie mozemy trafic na kogos kto potrafi odbic zle energie i zyczenia i wroca do nadawcy powiekszone o inne takie bezmyslne klatwy.