Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milKAmotylka

chyba JESTEM DZIWNA ALE...

Polecane posty

Gość milKAmotylka

moj chlopak jest dla mnie bardzo dobry robi wszystko co ja chce nie ma swojego zdania wqrza mnie to chcialabym zeby czasem spowiedzial swoje zdanie mam 23lat on 24

Nie jesteś dziwna. Moj tez jest aż za miły. Wczoraj wydarłam się na niego, on był zły, a mimo to do mnie dziś dzwonił z pytaniem , czy się spotkamy. A to ja powinnam pierwsza się odezwać, bo to ja zawiniłam. Tez bym chciała, żeby czasem się postawił, powiedział, że czegoś zdecydowanie nie zrobi, albo własnie coś zrobił z własnej inicjatywy. To normlane

Docen to jaki jest i zauwaz, ze jesli sie zachowuje w taki sposob, to znak, ze bardzo cie kocha i szanuje. Uwazaj tez na swoje postepowanie... JA rowniez lubie facetow(i ogolnie ludzi), ktorzy maja wlasnie zdanie, ale kiedys mozesz trafic na takiego, ktory to swoje zdanie bedzie manifestowal poprzez np bicie ciebie... Naprawde docen to co masz:)

Gość zgadzam sie z Jaaap
docencie to co macie

ja tez tak mialam przez pierwsze miesiace a teraz to juz sluch za tym zaguinal, teraz liczy sie tylko jego tylek i jego wymagania i wsyztsko musi byc tak jak on lubi chce, a kompromis w tym zweiazku to tylko ja musze podejmowac fuck