Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawo jazdyy

PRAWO JAZDY

Polecane posty

Gość prawo jazdyy

Mam egzamin za tydzien, za ktorym razem zdaliscie ? I na czym ewentualnie oblaliscie?

Gość klikaczka
Zaczełam robić kurs dopiero, ale jak mówi instruktor - oblewasz gdy zrobisz coś, co stanowi zagrożenie dla ciebie i innych

Gość paramama
zdalam za trzecim razem, dwa razy oblalalam na łuku, a za trzecim wszystko ok bylo :) takze powodzenia

Za drugim, ponieważ pierwszym razem egzaminator przepuścił tylko jedną kursantkę, która odpowiednio \"zasłużyła\" sobie na zdanie... :/ money, money, money... :O

Gość prawo jazdyy
paramama a co sie stalo na tym luku ze Cie oblali ?

Zdawałem 3 razy ... 1 raz - plac ; moja wina, przekrzywiłem pachołek :( 2 raz - miasto ; wracamy do ośrodka, niby wymusiłem pierwszeństwo na skrzyżowaniu ... samochód ledwo widziałem w oddali ... ciekawe jak go egzaminator wypatrzył - ciul jeden (tu oczywiście powinienem zaliczyć) !!! 3 raz - zdałem :):) ; nie wiem jakto zrobiłem ??? Jechałem tak jak zawsze (kilka drobnych błędów było) ... ale egzaminator był pojebany, krzyczał, wrzeszczał ... byłem święcie przekonany, że nie zdam ... ale zdałem ... nie wiem jaki był sens opieprzania mnie na każdym kroku ???

Gość prawo jazdyy
piszcie, piszcie :)

:) zdałam za drugim oblalam testy :) a na praktycznym poszłam z piskiem na wniesieniu, chciałmnie uwalić ale miałam urodziny poza tym ojciec byl ze mna więc sie pofuksiło :)

Gość studentkastudentka
ja za 1 razem ale jak można testow nie zdać to nei rozumiem.... jak juz zapłaciałm kasę to się nauczyałm tych przepisów... nie rozumiem niektórych ludzi ja jak zdawałam na 14 osób tylko 7 zdało teorię - byłąm w szoku

hmm jak można nie zdac? tak jak nie zdaje sie egz na studiach, najczesciej z lenistwa, z nerwów, z braku czsu do nauki...wysil troszke głowke to zrozumiesz, nie wiem jak mozna zadawac takie pytania...

Ja dzisiaj oblalam na placu, na łuku, to trzeba byc sierota :o A co do testow to w mojej grupie tez byly osoby ktore oblaly teorie...

Gość prawo jazdyy

Karola --->zdasz nastepnym razem, to czego sie uczysz w szkolce to jest nic w porownaniu z tym co cie czeka na codzien na ulicy, i tak wszystkiego nauczysz sie sama, aby to jakos przepchnąć :)

Gość kbcjhcbhc
zdawałam 8 razy,kilka razy oblałam parkowania,potem weszły nowe przepisy to na miescie,raz pasów zapomniałam zapiac..... kurwa

motakini , zdaje sobie z tego sprawe, ale no oblać na łuku ?! :o Chcialam za daleko dojechac i walnelam w slupek. Najgorsze ze te wszystkie luki i górki walkowalam na placu przy kazdej jezdzie i umialam, a tu no taki durny bład :o

Gość studentkastudentka
motakini nie wiem jak mozna nei zdać... nie oblałam jeszcze żadnego egzaminu na studiach... ale na studiach to co innego... na studiach nie płacisz za ten egzamin więc wiesz czasem że możesz go olać... ale żeby sie nie nauczyć kiedy się zapłaciło...

Gość studentkastudentka
poza tym na studiach nei zawsze wiesz czego sie masz uczyć... a tu masz pdoane testy na tacy wystarczy się ich nauczyć...

Karola--> rozumiem doskonale tez przez to przechodzilam, łuk wydaje sie najlatwiejszy ale jednak mozna walnac byka i tu, oj to normalna rzecz :)nastepnym razem sie uda zobaczysz:)

Gość buhaaa
zdałam za 1 razem ale tylko dlatego że wszyscy inni oblali a ja byłam ostatnia i jeździłam o 20.00 miałam trochę błędów

studentkastudentka 000> oj daj juz spokoj z tymi testami, co cie tak naszło... ludzka rzecz sie pomylić, nie rozumiem o co to halo...ja testow nie wykowalam na pamiec wiec w czasie rozwiazywania moglam sie pomylic to chyba normalne...nie czaje o co ci chodzi dziewczyno

motakini , dziekuje Ci :) Glupi blad, myslalam ze jesli obleje to juz na miescie, a tu przejechalam pare metrow za ponad stowe :P I te terminy, nastepny egzamin dopiero za 1,5 m-ca ...

Gość sfrustrowanaa
oblałam za 1 razem na miescie, stres mnie zzarł w ogole nie widziałam co robie :O teraz mam egzmain za 3 tygodnie i strasznie sie boje bo szybko zapominam/wychodze z wprayw a malo jazd dokupilam dodatkowych :O:O:O 😭 tak abrzdo chciałabym zdac ale tera zjak ide ulica to czasem jak patrze na droge jak jada samochody to sama bym nie wiedziałą jak pojechac jak bezposrednio po kursie i jazdach dodtakowych nie zdałam to teraz lipa 😭

Mnie dobilo to sztywniactwo tam, egzaminator patrzyl w szybe i recytowal jakas swoja idiotyczna formulke :P Koszmar. A przy testach naprawde wystarczy chwila nieuwagi i niestety tak sie dzieje. Ja na szczescie chociaz to mam z glowy.

Gość studentkastudentka
przecież ja ci nei zarzucam ani ci nei mówię ze jestes głupia bo nie zdałaś, ja po prostu tego nie rozumiem... ale ja studiuję finanse i być może dlatego szanuję pieniądze które wydaję. a ja testów też nie wykuwałam na pamięć :)

mój kumpel na egzaminie wjechal prosto w kwiaty rosnące na rondzie:) bo zapomnial ktory to hamulec,na jazde nie chodzil mial wszystko zalatwiane co wyszlo na zreszta na egzaminie, ja TEGO nie potrafie pojąć...

Ja nastepny egzamin mam o 8 rano, ale i tak bardzo dlugo czeka sie na swoja kolej, dzis teoretycznie o 13 mialam wsiasc do auta, a w rzeczywistosci chyba zaczelam chwile przed 15.

Karola---> nie ma za co, ja i tak zawsze uwazalam i bede uważać: KOBIETY SA NAJOSTROŻNIEJSZYMI KIEROWCAMI :) i uczą sie szyciej niz mezczyzni, a jak dochodzą do wprawy to są zwinniejsze :) zdecydowanie