Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawo jazdyy

PRAWO JAZDY

Polecane posty

motakini , ja sie dobrze czuje za kółkiem i raczej chwala moja jazde, ale no wlasnie, nie bylo okazji sie wykazac :P Eh.

ja to zdawałam w mniejszym mieście, bo wy pewnie w większym, teraz mieszkam w wawie i ak tu wjechałam pierwszy raz to nie wiedziałam gdzie w która strone:) w nic sie nie władowałam na szczescie :) no ale mialam wtedy 17 lat

ja jestem strasznie gapowatym rozbijaką :) Karola---> musisz wykazać sie nastepnym razem :) ja zawsze znajduje sposob na sztywniakow :) słuchaj...nadaje im imiona moj egzaminator był chomiczkiem, jak do mnie cos mówil to ja sie usmiechalam jak do chomiczka, az na koniec sie zagalopowalam i pocalowalam go w policzek i uściskałam

no ale tlumacze sobie wciąż \"miałam 17 lat\" głupek ze mnie był zreszta cos mi pozostało do tej pory hehe

Olewam to, moga byc i sztywni, bylebym ja jechala jakos znośnie... Tez zdawalam w mniejszym miescie, a mieszkam w sporym, tak sobie chcialam \"ulatwic\" taa :P

Gość paramama
prawo jazdyy ja 2 razy wjechalam w pachołek ;P

No ja idac na kurs nie umialam zupelnie NIC. Nauczyli. Byle do tego 13.08, chce zdac i miec z glowy.

bierzesz sobie dodatkowe godziny? przed egz moze wez ze dwie po godzienie na plac i miasto ale zaraz chyba teraz zdaje sie parkowanie na miescie tak?

Wiesz ja juz wyjezdzilam sporo dodatkowych jazd, bo czekalam na egzamin od polowy maja, teraz znowu poltora miesiaca, wiec tez bede musiala tak czy siak cos dokupic. Najgorsze ze ja naprawde plac mialam w malym palcu, czulam sie tam bardzo pewnie i lipa. Pod koniec lipca zaczne jezdzic dodatkowo, bo juz nie wyrobie kasowo ;)

no kurde to żal troszke jak miałam obcykane, kurde no tak to jest ajjj...ale lepiej umiec i sie potknąć niż nie umieć i sie wyp... :) brzydko mówiąc

Gość paramama
Karola* pozdrawiam :)

Ano niestety tak bywa. Czlowiek idzie pewny, mowi sobie : wracam do domu ze statusem kierowcy a potem niestety rozczarowanie, life is brutal ;)

Zdałam w ubiegłą niedzielę....nie wspomnę że za czwartym razem..... :O ....ale nic to, w poniedziałek odbieram prawko :P ....i szosy moje :D ....już se kupiłam zielony listek na tył samochodu.....no co....niech widzą, że się dopiero uczę :P . Pozdrawiam, kobita......

Kobitka, a terminy tez mialas takie odlegle ? Mnie dobija fakt ze musze tyle czekac na kolejna probe :o

No dokladnie, a ktos mi mowil ze przepisy okreslaja ze po zakonczeniu kursu powinno czekac max.3 tyg na egzamin. I tak byloby logicznie. Gratuluje zdania :)

Dzięki za gratki.... wiesz, i takie terminy byłyby zasadne...3 tygodnie...i podejśc do bólu.... a tak....dwa miechy....można zapomnieć co się naumiało :O Pozdrawiam, kobita......

Gość ja już sobie jeżdźę samochodem
w Szczecinie oblałam 6 razy. Teraz iuż mam to za sobą i najważważniejsze, że jeżdźę. Moje koleżanki, które są dumne z tego powodu, że zdały kiedyś za 1 razem nie jeździły jeszcze od czasu egzaminu.

Tak o tym tez mowie, ja juz robie kurs w sumie od konca grudnia, takze zycie mnie ucieka i te trasy niezdobyte :D A liscia na auto dali jak zaczynala sie teoria , takze w razie co ja juz mam :D Pozdrawiam.

\" ja już sobie jeżdźę samochodem \" i racja, ja chce trenowac od chwili gdy prawo jazdy dostanie sie w moje rece. Chwilo nadchodz szybko !! :D

Gość no właśnie ..
jak ktos jezdzi codziennie to nie ma znaczenia za ktorym razem zdał

Gość prawo jazdyy
🌻

Gość prawo jazdyy
Do gory !!!!!!!!

Gość w trakcie kursu
Jesli mogę zdać pytanie odnoście kursu prawka do kobiet... jak wygladaly wasze relacje z intruktorem?

Jak wygladala ? Normalnie, gadka szmatka o pierdolach, uwagi na temat mojej jazdy i poczynan... A czemu pytasz ?