Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chude lydki

co mam zrobic z tymi nogami?

Polecane posty

Gość chude lydki

mam bardzo chude lydki. to moj najwiekszy kompleks. a najlepsze jest to ze ja nie jestem chuda . Przy 170 waze 64 kg. Wiec tycie odpada. Jest teraz lato i plakac mi sie chce kiedy widze te wszystkie laski w mini i krotkich spodenkach. Ja nie odwaze sie ubrac mini. Cwiczylam kiedys ale jak przestalam lydki oczywiscie wrocily do poprzedniej grubosci. Czy jest jakis inny sposob?

Gość chude lydki
blagam niech ktos odpisze nie chce cale zycie chodzic w spodniach i dlugich spodnicach

Gość chude lydki
up ?

Gość kkkjkjkk
ILE MASZ W ŁYDCE???ZMIERZ I NAPISZ?I KOSTKE TEZ..

Gość kkkjkjkk
ZROB FOTE CYFROWKA I ZAMIESC TU SWE NOGI TO OCENIMY VZY CHUDE BO NIE WIERZE....

Gość chude lydki
wiec tak mam w lydkach tylko .......... 35.5 a mialam juz 36.5 :( kostka to zaledwie 21 - patyki

Gość TRAGiczny faktycznie...
ja pitole...masz super łydki ..ja mam 35 tez i kostka 21 i mam za grube..a wazw 62 kilo do 170 cm wiec nie pitol

Gość patyki..buhaaaa
ale jaja. odkad to 35 łuydka to patyki...o ja nie moge...SZOK!!!!!!!!!!!!

Gość chude lydki
co????????? za grube? no nie wierze. Boze przeciez to sa patyki. Jak patrze na nie to mi sie plakac chce .... A kostki to juz wogole tragedia. Chyba piszesz tak zeby mnie pocieszyc.

Gość NO NIE MOGEEE
NIE WIERZE TEZ W TO CO CZYTAM. WKLEJ FOTE TO UWIERZE . ALE TAK TO NIE...35 I POL ŁYDA TO NAWEZ ZA DUZO.DZIEWCZYNO CO TY PLECIESZ.

Gość chude lydki
no tak przy moim wzroscie i dlugich nogach to sa patyki. Gdybym byla niska to siedzialabym cicho

Gość chude lydki
ludzie opanujcie sie! nawet jak mialam te 36.5 to do najgrubszych nie nalezaly:/

Gość no niezle jaja co wypisujesz
Rany!!!! nawet na necie pisze ze idealny zgrabny i nie za chudy wymiar łydki na twój wzrost to 34-35 a ty cos se wymyslilas. ja mam 172 cm wzrost i łydke 34 a kostke 21 i mam super łydki i nie za chude ..poprostu zgrabne cholernie.co ty pleciesz to sama nie wiem chyba ze masz udo duze.. ile masz w udzie pod samym posladkiem?napisz

Gość chude lydki
dobra napiszcie czy znacie jakies sposoby zeby pogrubuc te moje waszym zdaniem grube lydki. Mysle ze 37 to jest wsam raz przy moim wzroscie

Gość chude lydki
60 cm

dziewczyno jaka wysoka>ty jestes wysoka? 170 cm to ma wikeszosc mych kolezanek ..to normalny wzrost .wysoka to jest osoba co ma 175 i wzwyż ..matko.. moje wysokie kolezanki na uczelni maja 176 cm i łydki 35 i naprawde nigdy nikt nie powiedzialby ze chude..tylko przecietne łydki ..

Gość chude lydki
no fakt nogi mam zajebiscie zgrabne ale co z tego . Za chude sa i tyle. Wogole ich nie pokazuje

Gość wklej fotke kochanaaa
BLAGAM CIE ZRÓB COS : WEZ ZRÓB FOTE I WKLEJ. nigdy nie uwierze ze to są chude łydki..masz mozliwosc zrobic fotke??jesli tak to pliss wklej tutaj..powiemy ci jak to sie wkleja nawet..

Gość chude lydki
heh dobre. 170 normalny wzrost :D jakos moje kolezanki tyle niemaja:D tylko mniej. i wszyscy mowia ze jestem wysoka bo jestem :D 175 i wiecej to jest bardzo wysoki wzrost droga kolezanko :D domyslam sie ze kolezanki cie oszukuja mowiac ze maja 170 :D

Gość lomamoooo
ale zdecyduj sie czy za chude czy zgrabne.bo ja mam dziewczyno twój wzrost i te same wymiary i mam za gruuube zdecydowanie wiec czemu ty masz chude to nie wiem:):):)

Gość chude lydki
bardzo chetnie bym zrobila fotke ale niestety nie mam mozliwosci. A to mial byc topik jak pogrubic lydki....... A wszyscy na mnie naskoczyli mowiac ze mam grube lydki i jestem niska . hmm no coz.....

jak mnie mogą oszukiwac skoro mam ja 172 cm a one sa równe ze mną w wiekszosci wiec minimum maja te 170 cm ..zrozum.przeciez wiem bo chodze z nimi i maja plaskie buty tak jak ja nieraz..

Gość chude lydki
no sa zgrabne ale za chude....... potrzebuje 1.5 cm wiecej. Czy cos w tym zlego?

Gość chude lydki
to pewnie ty nie masz 172. gdybys tyle miala to nie wypisywalabys takich bzdur

ja mam 172 na bank albo wiecej kochana..ostatnio mierzylam sie dokladnie i wiem ile mam ..pokaze ci zaraz zdjecie jak wygladaja chude nogi to przestaniesz fanzolić

Gość chude lydki
ok . poprosze :)

Gość chude lydki
no fakt chude ale zeby moje byly duzo grubsze to chyba nie. Zreszta niewiem jakby na fotce wygladaly

Gość he hej
hej ja tez zalozylam topi o lydkach ale widze ze tu cie nie pomagaja

Gość chude lydki
he hej a ty ile masz w lydce?