Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matura 2007

Kto z Was się boi, że nie zdał matury?

Polecane posty

Gość Matura 2007
Ja się nie wybieram ... To chyba oczywiste, skoro założyłam taki temat dla takich właśnie mojego pokroju ludzi. Może za rok, może za dwa, ale to wtedy pomyślę.

Gość Margareth
Matura 2007, ale gdzie bedziesz szla za rok? co zamierzasz robic po wakacjach?

Gość Matura 2007
Zamierzam pójść do pracy, zarobić trochę pieniędzy, zdobyć doświadczenie zawodowe, którego nie zapewniło mi elitarne LO (ironia). Potem studia. Jakie? Może kulturoznawstwo, może dziennikarstwo, może jeszcze coś innego. Na pewno studia humanistyczne.

Gość Margareth
zamierzasz popracowac w Polsce czy za granica? chcesz zdobyc doswiadczenie zawodowe? w jakim zawodzie skoro nie masz studiow? jak, jesli sie nie dostane tam gdzie chce mam zamiar wyjechac do anglii i byc kelnerka, cos tam zarobic noi za rok sie poprawiac. a z jakiego miasta jestes?

tez sie boje wynikow jak nie wiem co...mam nadzieje ze zdalam....ale fizyka byla okropna jak dla mnie i nie wiem czy nazbieralam na te 30% a kto wie jak sie oglasza te wyniki?? bo ja slyszalam ze whcodzi sie do klasy z wychowawca i on to rozdaje przy wszytkich a wiadomo ze to nie bedzie mile...

Gość Matura 2007
Nie zamierzam wyjeżdżać z Polski. Powiedzmy, że znam się dość dobrze na dziedzinie, w której mało która kobieta się orientuje. Myślę, że znajdę pracę z nią związaną bez większych problemów. A potem, gdy podejmę studia, będę mogła rozglądać się za coraz lepszym zajęciem, bo nie będę już żółtodziobem z CV niczym Tabula Rasa ;) Tak BTW też bym chciała wiedzieć, jak wygląda procedura ogłaszania wyników.

Gość Margareth
wyniki sa w necie w piatek, potem to jakos tak poufnie sie odbywa, kazdy wchodzi pojedynczo do sekretariatu i odbiera swoje wyniki. u was w szkolach juz w ten piatek macie spotkania>????

Gość Matura 2007
tak, u mnie już w piątkowe południe. W necie wyniki? na stronie CKE czy gdzie?

Gość Margareth
na stronie oke, zalezy pod jaka komisje podlegasz, ale macie jakies ogloszenie na szkole? bo u mnie nic nie ma narazie (chyba)

Gość Margareth
a nie dostalas takiego paska z kodem na jaki masz sie logowac?

Gość Matura 2007
nie dostałam żadnego paska z kodem. w ogóle nie wiem o co chodzi

u ans na szkole chyba tez nic nie bedzie no bo bez przesady...;/ a zadnych paskow z kodami ani nawet nam nie powiedizli ze w necie beda;/:(

Gość Matura 2007
Ja też nie wiedziałam, że wyniki będą w necie.

Gość Margareth
ja w mojej szkole dostawalismy paski z kodami i peselami juz w lutym, logujemy sie tam kiedy chcemy, sa tam juz od dawna wyniki ustnych matur, pisemnych maja byc 29 czerwca. wiec sie bardzo dziwie ze nic takiego nie macie bo to w sumie norma, tak jak to bylo z gimnazjalnymi: wtedy tez nie mialyscie?/

Gość Margareth
pytanie: skad jestescie?

Gość Matura 2007
eeee z dziupli 200 km od Wrocka.

Gość nie wszystkie oke
wprowadzily system sprawdzania wynikow na necie

wtedy tez nie mialam...a mozesz podac strone na jakiej sie logujesz? ja jestem ze slaska..kuzyn mi mowil ze oni sie logowali ale wpisywali pesel i cos tam jeszcze i nie potzrebowlai zadnych paskow ze szkoly...

Gość Margareth
pasek dostalam bo tam mam pesel i kod napisany i tyle, rownie dobrze mogli nam to podac do wiadomosc,i zebysmy sobie sobie zapisali, ale tak bylo po prostu wygodniej. ja jestem z lubelskiego, podlegam pod komisje z krakowa, wiec wchodze na oke krakow i wybieram opcje: OBIEG, tam sie loguje

ja podlegam pod jaworzno;/ i u nas chyba tego nie ma;( a skzoda bo wiedzialabym czy oplaca mi sie do skzoly isc po swiadectwo;P

Gość Margareth
swiadectwo? nie dostaliscie jeszcze swiadectw??

dosatlismy:) mialam na mysli swidectwo maturalne:) wlasnie przeczytalam ze tylko oke krakow i lomza idostepniaja wyniki w necie :) zazdroszcze wam...

Ja sie cholernie boje. Nawet zastanawiam sie czy isc na wyniki:( Niby nie poszlo mi tragicznie ale zawsze jest cien watpliwosci

Gość Matura 2007
Ja też nie wiem, czy iść po wyniki ...

Gość Margareth
jak to nie iść po wyniki? dziewczyny, zwariowałyście? przeciez nie musicie nikomu mowic

Gość Margareth
ja na ekonomie lub miedzynarodowe stosunki gospodarcze do poznania lub wroclawia lub krakowa

Gość Propozyszyn
Zawsze mogę zjawić się po nie później. Gdybym przyszła po nie w poniedziałek, przynajmniej nie natrafiłabym na 34 osoby z mojej klasy ...

Gość Margareth
to w poniedz tez bedzie mozna??