Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oligoaneczka

Do korzystających z emule.... Pytanie odnośnie ściągania

Polecane posty

Gość Oligoaneczka

Ja szybko zaczyna Wam sciagac do czasu wlaczenia? Mi zawsze zaczyna pobierac po ok pol godzinie- sciagma pliki ok 350 MB. Czy tak jest zawsze?

Gość BeznadziejnaOsobaOdkrycie
oj nieładnie nieładnie jeszcze tak o tym rozpowiadać :O wiesz ze to nielegalne jest a kupic film czy płytke za 80 zeta nie łaska ? ;)

Gość h535qjh53jh
w emulku jest tak zwana kolejka im dluzej jest odpalony tym masz wieksze szanse ze bedziesz miec wyzsze transfery

Gość Oligoaneczka
Noo wlasnie o to chodzilo.... Od czego zalezy kolejka...? Czy ilosc plikow udostepnionych ma wplyw na szybkosc z jaka sie polacze?

Gość h535qjh53jh
tego nie wiem, ale ja zawsze ustawiam na maxymalne sciaganie i udospteniam innym 10kb/s co by mi nie zapychali emulka uzywaj serwerow donkey kong sa najlepsze wedlug mnie;-)

Gość Oligoaneczka
ja siedze na razorbacku 3.1 zawsze wtedy wszystko mi pojdzie, na innych z tym jest roznie.

Gość h535qjh53jh
czytalem gdzies ze rozerback to sciema ze on cos tam robi takiegfo ze moze ci inwigiliowac calego kompa ael nie wiem czy to jest prawda

Gość Oligoaneczka
ooo :P na razorbacku najlepiej mi sciaga a to ciekawe :D :D coz chyba sie przerzuce na inny :D

Z Razorbackiem to prawda, tylko 2.0 i 2.1 są prawdziwe, inne to podstawione przez RIAA, służą do zbierania danych do pozwów sądowych przeciwko piratom :p Tych podstawionych jest więcej, można to sprawdzić na tej liście: http://p2p.info.pl/Article444.phtml Najlepsze serwery to (imho) DonkeyServer No1 i DonkeyServer No2. Ilość udostępnionych plików ma pośrednio wpływ na prędkość ściągania - im więcej udostępnionych, tym gorszy transfer (tak, tak, im więcej, tym wolniej pobiera). Moim zdaniem najlepiej w ogóle nie udostępniać nic poza plikami aktualnie ściąganymi. Natomiast to co najbardziej decyduje o prędkości ściągania to ilość kredytów, jakie się ma u innych osiołków. Istotne też, by ściągając duże pliki pozostawiać program włączony jak najdłużej, nawet kilka dni bez przerw ;)