Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobietka4587

Pomocy dla mnie to wazne i szukam szczerych i prostych odpowiedzi

Polecane posty

Gość Kobietka4587

Jest tak, moje pytanie dotyczy zajscia w ciaze... niewiem czy mam z tym jakies problemy czy cos.. Kocham sie z chlopakiem juz od prawie 7 miesiecy...planujemy wspolna przyszlosc,itd... Kochamy sie bez zabespieczenia, i czy wciagu ruchów penisa do pochwy... wylatuje z członka wydzielina z plemnikami...??? I czy moge zajsc tak szybko w ciaze.. a chcialabym dodac ze przed koncowym wytryskiem konczymy seks... co moge zrobic gdy kochamy sie bez zabespieczenia(ale bez ostatecznego wytrysku nasienia) zeby zajsc w ciaze..??? pomuzcie, blagam..:(

Gość na początek
zalecam sięgnąć po słownik ortograficzny :P

Gość Kobietka4587
Ale ja na prawde potrzebuje pomocy, pisze szybko nie patrzac w bledy poniewaz chlopak spi a ja wyrwalam sie w nocy z lozka

Jesli stosujecie metode stosunku przerywanego, to w zasadzie mozesz liczyc tylko na glupie szczescie. Wnioskuje bowiem, ze twoj chlopak nie chce teraz dziecka, a ty liczysz na wpadke... Mozesz ewentualnie na czas stosunku wkladac sobie poduszke pod tylek, ktora bedzie pododowala, ze sperma bedzie ci glebiej plynac, ale... jest to metoda na pozycje klasyczna i musisz wiedziec, jak wytlumaczyc ten zabieg twojemu chlopakowi, zeby nie nabral podejrzen.... A tak- to najlepsza metoda na ciaze jest pelny stosunek... Bo przed wytryskiem niby pojawia sie jakas mala ilosc plemnikow, ale jest ona stosunkowo niewielka, stad prawdopodobienstwo zajscia w ciaze tez jest nikle (ale jest!).

Gość cos jeszcze
my robily tak 10 lat i jeszcze nie wpadlismy moja kolezanka robi tak prawie 8 i tez poki co bez dziecka jest ;) wiec watpie ze tak szybko albo wogole zajdziesz w ciaze...

Gość Krasnalka Hałabała
jedna wysarczy ze zdejmie majtki a juz jest w ciązy a inna wystaczy ze bedzie 10 lat siedziała na spermie i za cholere nie zajdzie.10 lat współzycia bez zabezpieczenia w dniach płodnych jest to bezpłodnośc, niezdroznosc jajników i puste jajeczka, słabe plemniki itp......trzeba wtedy isc na badania.

jak chcesz zajsc w ciaze to zrób jak ja:kochajcie sie na jezdza ,a gdy on bedzie chcial wyjsc juz,to powiedz ze chcesz razem znim miec orgazm i nie schodz z niego. a jak to nie podziala powiedz mu ze masz dni nieplodne i nic sie nie stanie.

Gość a dlaczego nie mozecie
uprawiac seksu do konca? Czy to tylko ty cHcesz mieć dzidziusia? odpowiedz