Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziecinna twarz

jak postarzyc twarz?

Polecane posty

Gość dziecinna twarz

Witam, chcialabym aby ktos mi doradzil jak troszke postarzyc twarz.Wkleje dwa niefortunne zdjecia, slabej jakosci:) Dodam, ze mam 23 lata i wygladam prawie tak samo jak na obrazkach. http://www.fotosik.pl/moje_obrazki.php

Gość no niestety nie mozna
wejść na stronę, ale i atk powiem Ci,że Ci zazdroszczę- młody wygląd to coś o czym marzy każda kobieta, więc nie postarzaj sie na siłę!!!!!! Jesli chcesz wyglądać troche poważniej to rób makijaż, tylko nie przesadzaj z nim:) pozdrawiam

Gość dziecinna twarz
dziekuje:)ale wygladam bardzo dziecinnie w opinii wielu osob.Zaczyna mi to przeszkadzac

nie przejmuj sie opinia innych osób, pewnie Ci zazdroszczą i dlatego tak mówią! Moim zdaniem masz wielkie szczęście i powinnaś się nim cieszyć:) każda z nas chciałaby wyglądać młodo...:)

moim zdaniem masz bardzo ładną twarz, wyglądasz bardzo naturalnie, ale jesli chcesz wygladać troche poważnie to możesz uzywać ciemnych cieni do podkreślania oczu, byle z nimi nie przesadzić. Dodam jeszcze że natapirowane włosy nieco postarzają, ale i tak uważam że nie powinnaś nic robić, bo wygladasz b.ładnie.

Gość dziecinna twarz
O dziekuje za mile slowa:)Pewnie za jakis czas, pod trzydziestke bede sie cieszyc ze mlodo wygladam ale czasem przykro , jak mnie wszedzie o dowod pytaja.Raz sie smieje, raz wnerwiam

mnie niestety juz sie nikt o dowód nie pyta:) ale na Twoim miejscu bym sie cieszyła, naprawdę:) pozdrawiam jeszcze raz i ...nie rób nic,twoja naturalność jest piękna:)

Mogłabyś ufarbować włosy na granatową czerń, podsmażyć się trochę na solarium, i narysować na powiece kreskę czarnym linerem. Do tego jakieś ciotowate ciuchy, złota biżuteria, torebka w panterkę i będzie ok. Żartuję:-P Nie postarzaj się , nie ma sensu. Na pewno niejedna kobieta ci zazdrości młodego wyglądu.

Gość a sprawdzałas
też tak mam, pomimo, że jestem po trzydziestce, ale wiesz? nigdy nie wpadłam na to, by sie postarzać:D bawi mnie to jak na mój wygląd reagują obcy ludzie, np. zwracaja sie do mnie: kotus, albo lalcia, albo tak, pani jest jeszcze taka mlodziutka:D daruj sobie postarzanie autorko - masz to w genach a natury nie zmienisz🖐️

Gość oj tammmmmmmmm
moim zdaniem masz ze 26-27 lat ,zdjecie jest slabej jakosci ,dodaj zdjecie w świetle dziennym wtedy zobaczymy jak wygladasz moim zdaniem nie wygladasz na nastolatke

Gość aga_22
czesc zgadzam sie z poprzedniczka nie rob nic na sile skoro wygladasz mlodo dziekuj Bogu i ciesz sie ze jak bedziesz starsza nie bedziesz miala tego problemu co prawie kazda kobieta ja tez wygladam mlodo i kiedys mi to przeszkadzalo ale teraz sie z tego ciesze> pozdrawiam

Gość kalina r
Ciesz sie ,a wiesz moja kolezanka do 28 lat miala buzie jak 18 latka,niestety z moich obserwacji wynika ze po dziecku bardzo przytyla i zaczela sie starzec tzn juz wyglada na swoje lata no moze ciut mlodziej ,no ale coz takie zycie ...

Gość Suzuki.1
No wlasnie, mam taka kolezanke 35 lat co wyglada na 22 lata wg opinii ludzi co to ja komentuja za jej plecami i ja to nieraz sama slyszalam - powiem szczerze, ze jej zazdroszcze tego dziewczecego wygladu, bo chociaz jestem mlodsza o 2 lata to starzej od niej wygladam :( na botox tez mnie nie stac , wiec doszlam do wniosku, ze taka jej uroda, a moja jest inna i musze sie z tym pogodzic. Dodam, ze ma dzieci i to wcale jej nie postarzylo, moze dlatego, ze nie przytyla wcale po dzieciach i twarz jej tylko wypiekniala z wiekiem. Bosz, jak ja bym tak chciala....