Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ANASTAZJAA

brak seksu nie ma faceta, seks jest facet?!tez tak macie?

Polecane posty

Tzn chodzi o to , ze w ogole jestem poczatkująca z moich chłopakiem.. Niedawno był pierwszy raz itp..JEstesmy ze sobą ponad dwa lata.. mamy19 lat.. i chodzi ot o ze widywalam go praktycznie codziennie... dopóki nie pojawił się okres... była radośc ze nie ma ciązy.. a poza tym .. widujego do mniej.. moze mi sie tylko wydaje, ale czuje jakbym poszła w odstawke.. teraz na pierwszym miejscu są inne rzeczy i inni ludzie , np koledzy... Jak nie miałam okresu i sie kochalismy był od rana do wieczora.. mam okres..to od dwóch dni go nawet nie widzialam... i zamiast przychodzic do mnie czy cos..to najpierw odwiedza kolegów.. Czuję sie jakbym była wykorzystana, wykorzystywana... i chyba mu to powiem jeśli dzis bedzie taka okzaja.. ze jak nie było okresu to on był.. jest okres , to go nie ma.. Powiedzieć?... ech co wy na to..!?

Gość Ziomall
Mozna podczas okresu sie kochac ale w ciaze moze zajsc kobieta w te dni

Gość pan Marian
Masz zaje_bistego faceta :). Traktuje cię jak materac. Olej fagasa.

ale ja nie zamierzam sie kochać w czasie okresu!!... Tylko może mi sie wydaje , ale czuje ze inaczej sie zachowuje , nie jest juz tak miło itp... nie przychodzi juz z taką wielką radoscia i nie zajmuje sie mna jak wczesniej.. :(

powiedz mu wprost, ze zrobisz mu dobrze ręka albo ustami to na pewno przyjdzie z ochotą! ;-))))))))))))

Gość horrus
Przesadzasz.Facet jest konkretny ,co dobrze rokuje pozniej i w innych sferach zycia.Nie przychodzi ,bo co bedzie marnowal czas na czczym ględzeniu i wlasnie w te trudne dni dla ciebie zalatwia inne naglące sprawy lub chce po prostu byc sam.

Gość no własnie poco ma przychodzic
jak nie bedzie sexu

Gość +++++++++++++
Jest jeszcze tak: brak seksu = krosty, krosty = brak seksu i kółko się zamyka.

!?!?! wybaczcie ale sądze ze jak jest okres, to facet tym bardziej powinien być przy kobiecie i się nią opiekować ! Kobieta nie powinna być traktowana jako ta jedynie do łózka i ze drzwi są jej otwarte gdy moze to robic! Bo bez sens!!!!