Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agaciorek głodomorek

czy spotkałyscie sie z takim pomysłem, zeby zamiast kwiatków goscie przynielsi

Polecane posty

Gość agaciorek głodomorek

kupon totka??

Gość Belleteyn_ znowu ty
???????

Gość Belleteyn_ znowu ty
Ty Belleteyn nic lepiej nie mów. miałaś nikomu niczego nie proponować.

A widzisz w mojej wypowiedzi jakąś propozycję? Poza tym to wolny kraj i na szczęście mamy jeszcze wolnośc słowa.

Gość ciekawy pomysł

Tu masz wierszyki - pierwszy mojego autorstwa :): Zamiast kwiatków, które zwiędną, cieszyć oczy krótko będą, niechaj każdy gośc, jak może szczęściu młodych dopomoże, kupi im kupony lotto. Oni przyjma je z ochotą. Fortuna kołem się toczy, a dzien ten ma być uroczy dlatego prosimy Was nasi Mili, byście kupony Lotto kupili i wypełnione zamiast kwiatkow przyniesli, a moze tego dnia nam się poszczęsci Goście Drodzy, Goście Mili. Radość byście Nam sprawili w szczęście nasze inwestując kupon totka nam darując, oszczędzacie kwiatów moc, co by zwiędły w jedną noc.

Fajne! Wielkie dzieki! Ja myslalam o czymś krótszym ale przy Twojej twórczości sie nie umywa;) Mamy nadzieję, że Państwa nie urazimy, jeżeli w zamian za kwiaty o kupon toto lotka na nową drogę życia poprosimy.

Gość a po co
z tego co wiem to i tak ludzie przyniosa kwiaty :)

Z takim akurat nie, ale u nas zamiast kwiatow przyniesli zabawki, ktore po weselu rozwiezlismy do domow dziecka. Bylo tyle zabawek, ze zaoptrzylismy 4 domy dziecka :D:D Fajnie bylo :D:D Dzieciaki bardzo sie cieszyly :D

U nas byly rozne rzeczy, temat byl generalnie dla dzieci wiec poprzynosili roznie: kredki, przybory szkolne, zabawki, gry, puzzle...naprawde bardzo duzo sie nazbieralo i mimo, ze bylo to 2 lata temu uwazam to ciagle za super pomysl.

Gość takatamjednaaa
ja spotkalam sie z tym ze zamiast kwiatow przynosili slodycze ktore potem zaniesli dzieciakom do swietlicy srodowiskowej

Raz na slub zamiast kwiatow zanieslismy slodycze, mialy byc dla domu dziecka, ale znajac panstwa mlodych watpie, zeby tam trafily, niestety:( A kupony lotto - swietny pomysl! Jakas wygrana bylaby ladnym poczatkiem poslubnego zycia, taka dobra wrozba finansowa.

Gość he he he
jeśli chodzi o zabawki dla dzieci to uważam za super pomysł, tylko z tego co wiem to najlepiej wręczyc je osobiście dzieciom do ręki żeby miec pewnośc ze napwno trafiły do nich a nie do pań pracujących-wiem nie wszyscy tak robia ale słyszałam różne opinie :( i myslę ze to nadal panujący trend wsrod Państwa Młodych, co do kuponu lotto trochę nie widzę sensu bo w sumie za ile puscic tego totka i tak jakos głupio stanąc przed Młodymi z kartką zamiast kwiatka :) oj chyba tradycjonalistka jestem

Gość misiek25555
MI tez sie pomysl z kuponami lotto podoba i podsune go najblizszej rodzinie...a za ile ten kupon?za 20-30zl tyle samo kosztuje skromna wiazanka,i wlozyc go mozna do koperty przeciez...pomyslcie ile zabawy bedzie ze sprawdzaniem mnostwa kuponow...

Gość b. maggie
A ja juz kiedyś na ślub kolegi dałam i kwiaty i totka, przeciez tu nie chodzi o koszt, totek głupie 2 złote... sam kupon to chyba trochę głupio a z kwiatami to jakoś tak fajniej:)

switny pomysl z tym totkiem, tylko ze u nas jest tradycja maskotek, ktore potem trafiaja do szpitala na oddzial onkologiczny dla dzieci. I my pewnie tez tak zrobimy, ale ten lottek ciekawe :D

Gość tak albo siak
własnie bo ja o tym wkółko ze głupio tak samego totka dać, a z kwiatami to jakos raźniej :)