Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama mi

anty a opalanie

Polecane posty

Gość mama mi

czy to prawda ze jak sie beirze anty to nie wolno sie opalac? jesli tak to dlaczego? wlasnie zaczelam brac stediriil i mam zamiar wyjechac na urlop i duzo sie opalac ale nie wiem, mam watpliwosci teraz

Gość możnaaaaaaaaaaaaa
można sie opalac ja brałam i chodziłam na solarium, mogą sie tylko od tabletek pojawic plamy ;)

Gość mama mi
jakie plamy? zejdzie to? ja przypadkiem tu jestem nie szukalam, blagam odpowiedzcie

trzeba uwazac z opalaniemskora moze sobie nie poradzic z promieniami i moga wyjsc przebarwienia ktore potem bardzo cieeeeeeeeeeezko zwalczyckazdy jest innysa takie ktorym zaraz wyszly, sa takie ktorym nieryzyko jest bo nie wyjda dzis, jutro, moga wyjsc przebarwienia po wielu latach.........ja zaczelam ostatnio chodzic na solarium biorac tabletki, ale zakrywam sobie twarz bo jej mi najbardziej szkodatrzeba sie samrowacnie wolno przesadzac!!!! nie wolno sie spalic!!!!!tabletki starszego typu sa podobno bardziej ryzykowne pod tym wzgledemmoge Ci w czyms jeszcze pomoc?pozdrawiam

Gość mama mi
kurcze a ja biore wlasnie starszej generacji bo stedirill:-( bede zatem uwazac, trudno, cos za cos, a tak starsznie lubie sie opalac...:-(