Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

yolanthe

ratunku---co dać szefowej?

Polecane posty

Ok teraz probujesz wmowic, ze to ci przeszkadza? 3 osoby sie tylko zlozyly, wiec, kobieto - nie mow ze mimowolnie sie zrzucilas! Gdyby wszyscy dawali to owszem przykro ale mus to mus... a nie ze reszta olala sprawe (i bardzo dobrze) a ty dajesz, bo niby najmlodsza... akurat!

kurcze, pracuję tu od 1,5 miesiaca...głupio już na poczatku robić sobie tyły, nie uważasz? Zwłaszcza, że branżowo jest to firma, z która chciałabym się związac. Daje spore możliwości rozwoju, awansu i inne takie pierdoły

Skladanie sie na prezenty awasu nie zapewni. A nie pomyslalas moze o tym, dlaczego reszta sie nie zlozyla? Tylko (pomijajac Ciebie) 2 osoby? I kto to moze byc? Lizanie tylka jest gorsze niz olewanie sprawy.

ill_ do kurwy nędzy, przepraszam, ale już nie wytrzymuję. Nie prosze o rady jak się dostaje awans jak postępować a jak nie. Mam gdzies kodeks etyczny, który próbujesz mi wcisnać. Pytałam o to, co można kupić za 180zł a nie o to jak oceniasz moją postawę. Więc jesli nie masz do powiedzenia nic na temat to sobie daruj!

Gość liryla
a co ci napisac nkretnie date ci napisac czy cos innego

To ja podaje pomysl w takim razie: Kupcie jej/jemu ksiazke pod tytulem \"Jak postepowac z przyglupimi pracownikami\" :P czytaj: lizodupami

Gość jouet
ill > ales sie czepiła dziewczyny :O Sa takie zwyczaje , a czasami rady nie ma , zamiast jej coś poradzic to ją strofujesz . Jej kasa jej problem :) Nie masz nic do powiedzenia wiec wyluzuj i skoncz tę smieszną polemike , bo tylko wprowadzasz zamęt . Po co ? W imie czego ? Pomyślcie moze o jakims albumie , moze coś z porcelanki, z białego szkła , jakiś wazon w tym piękny bukiet kwiatow, moze pięknego kwiata doniczkowgo ...... hm.....

ill_daruj sobie, bo twoje riposty są nieco nie trafione. Szkoda, ze nie potrafisz się w inny sposób odgryźć. Najważniejsze, ze ty nie jesteś lizodupem. Zreszta komu można się podlizywać smażąc frytki w mcDonalds?kierownikowi sali??:| Zajmij sie sobą

Moze jestem kolezanka z twojego biura ktora probuje ci uswiadomic, ze zle robisz. Tego nigdy nie zgadniesz. 🖐️

My w naszej firmie kupujemy szefowi na imieniny kwiaty. Przeważnie zrzucamy sie wszyscy i kupujemy kompozycje kwiatów. Wyglada to tak, że jest ładny kosz, a w środku kilka kwiatków w doniczkach (kwitnące, mniejsze, większe, różne) - przyozdobione to wszystko. Efekt jest piorunujący i nie więdnie.

maggie, to fajnie brzmi:D ale zastanawiam sie też nad tym długopisem w jakimś ładnym etui:) chyba, ze jedno i drugie...jak starczy kasy. Dzięki bardzo tym, którzy mi pomogli tak naprawde a nie ograniczyli sie do rzucenia kilku glupich tekstów 🖐️ pozdrawiam uff 😴