Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja waze 58 kilo

ILE WAZYCIE PRZY WZROSCIE 169 DO 172 ALBO POWYŻEJ??zobaczymy jaka jest średnia .

Polecane posty

Gość 170/62.5
maggus ja mam 170 , waga 62.5 ale mam znacznie wieksze wymiary , z tymi wymiarami pomimo takiej wagi jestes szczupla przeciez!!

Gość aaytorka topikuuu
MAggus ty jestes bardzo szczupla wg mnie..czy ty nie masz anoreksjii ze uwazasz sie za gruba a jestes chuda??

Gość maggus.
masz tylko 3 cm. roznicy a ja nosze C :) ale wiecie co jest najgorsze ... moja pupa a wlasciwie pogranicze pupy i ud to jest jakis koszmar :( co z tego ze biodra mam nienajgorsze w stos. do reszty jak w tym miejscu mam prawie 100 :( takie poduchy 😭

Gość maggus.
170/62.5 -- > a jakie masz wym. jesli moge spytac? bo juz mi tu zarzucaja ze sie wypytuje ;) anoreksja? :D :D :D

Gość yhymmm
maggus na pewno nie jest chudas,ma przecietna wage,ja waze 10 kg mniej niz ona:)

Gość maggus.
yhymmm --> no pewnie, ze nie jestem !!! chce schudnac choc 5-6kg. !

Gość córka rybaka
172 - 68 kg rozmiar M/L (zazwyczaj chyba że trafi się jakaś dziwna rozmiarówka :P)

Gość Rudra_
180cm, 66kg

Gość Rudra_
a rozmiar s

Gość 170/62.5
maggus czyli w biodrach masz 100 cm a nie 95 :) bo mierzy sie wlasnie w pupie biodra. Ja tez mam 100 cm w biodrach talia 73(bylo 76) biust 95 - miska C udo - 60 lydka 37

Gość JA MAM MISKE E BO MOJE DROGIE
MAM 98 W CYCJACH ALE OPOD CYCKAMI TYLKO 76 I STAD TAKIE WYMIARY:)

Gość JA MAM MISKE E BO MOJE DROGIE
MAGGUS MASZ 1OO W BIODRACH AŻ ??O KURCZE:):) TO ZLE MIERZYLAS PEWNIE BO MYSLALAM SERIO ZE 95 MASZ W NICH ..:)BIODRA SIE MIERZY ZAWSZE W SRODKU PUPY!PAMIĘTAJ!!

Gość maggus.
moze byc :) wszystko jedno jak to nazwac ale strasznie brzydko to wyglada, bo na kosciach biodrowych nie mam prawie nic a pozniej (nizej) takie poduszki :(

Gość maggus.
wlasnie w polowie tylka ma 95-96 cm a juz na samym "brzegu" dupy prawie 100 cm, kurcze nie wiem jak wam to wytlumaczyc ... :)

Gość 170/62.5
ja tez mam 100 , no i co z tego :) nie ma to jak duza pupa :D jest za co zlapac :D Maggus nie przejmuj sie. Jak to sie mowi facet nie pies na kosci nie poleci :D mojemu facetowi podoba sie moja pupa :) nie mam kompleksow na tym punkcie

Gość maggus.
dla mnie to niestety kompleks :( najwiekszy zreszta (moze poza piegami) bardzo chcialabym sie pozbyc tego tylka, bo reszta az tak bardzo mi nie przeszkadza ... ale jak lawo sie domyslic najpierw chudne z ramion, biustu i talii a dupsko i tak zostaje :(

Gość 170/62.5
no bo w tylku najszybciej sie tyje a najwolniej chudnie. No nie wierze ze twoj tylek wyglada tak zle , skoro moj wyglada ok? ale tez chyba zalezy od ksztaltu tylka? szczerze to wole miec pelny tylek niz plaskodupie

Gość maggus.
plaskodupie he he :D

Gość ____zadowolona______
ja waze 58 (164) myslicie, ze to dużo??

Gość 170/62.5
hehe no tak:D maggus nie mow ze podobaja ci sie takie plaskie tylki ?:D mamy fajne dupy i koniec kropka :D

Gość a mi nie przeszkadzają moje
kształty! nie dajcie się wciągnąć w błędne koło reklam i sztucznych zagłodzonych lasek z tv. Ja mam może to 65kg przy 175 ale czuje się wspaniale w 72cm w talii i 98cm w biodrach. I tyle... chociaż... kolega się mnie niedawno pytał: "Jak mam poderwać laskę która sama się nie akceptuje?" Nie wiedziałam co mu odpowiedzieć. Nie da się? Hm..., to zastanawia prawda? ;) wszystkie jesteśmy piękne 🌼

Gość markaf
dziewczyny .. jak myslicie jesli teraz mam 168 wzrostu kolo 60 kg wagi biust: 93-94 talia 71 biodra: 95-96 i chce schudnac z 4-5 kg to jak mi sie zmienia wymiary?? mozna to jakos przeliczyc?