Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja waze 58 kilo

ILE WAZYCIE PRZY WZROSCIE 169 DO 172 ALBO POWYŻEJ??zobaczymy jaka jest średnia .

Polecane posty

w sumie nie mam jakiegos wielkiego tluszczu.... trenowalam kiedys siatkowke i przez to mam umiesnione uda.... :O normana mam figure, nic ciekawego moim zdaniem. tak jak wszyscy, troche miesni i troszke tluszczyku tam gdzie kazda kobitka:) trzeba sie cieszyc z tego co sie ma bo zawsze mozna przytyc:) nigdy specjalnie sie nie odchudzalam... zawsze sie musialam skusic na jakies ciacho i po diecie:D:D po co sie odchudzac? lepiej byc grubszym a korzystac z zycia:) ja tam sobie lubie zjesc cos dobrego (moj facet jes kucharzem^^)

ja waze przy wzroscie 170 cm 58 kg jak wazylam 55 kg to wszyscy mowili ze wygladam jak anorektyczka. A zanim tak schudlam wazylam 62 kg

Gość maggus.
monisia ja daze do Twojej wagi :) jakie masz wymiary?

Gość maggus.
szczerze to wole smuklejsze figury :) ale oczywiscie nie moge jej nic zarzucic - seksowna babka, wszystko tez zalezy od fotki, bo np.na tych fotkach z plazy mi sie wogole nie podoba http://images.google.ie/imgres?imgurl=http://celeb.wohoo.co.uk/wp-content/uploads/2007/01/rihanna-beach-pictures.jpg&imgrefurl=http://celeb.wohoo.co.uk/2007/01/rihanna-on-the-beach-in-barbados/&h=400&w=307&sz=27&hl=en&start=22&tbnid=OAooc7g4CSSiZM:&tbnh=124&tbnw=95&prev=/images%3Fq%3Drihanna%26start%3D20%26gbv%3D2%26ndsp%3D20%26svnum%3D10%26hl%3Den%26sa%3DN

Gość maggus.
o tak :classic_cool: dla mnie to tez ideal !

Gość lokok
Wszystko ok poza brakiem biustu. Co do Riany, macie raację chyba jest niska. Przy małym wzroście nogi wyglądaja na przykrótkie. Poza tym dziewczyny nie porównujcie sie do wystylizowanych, wyretuszowanych lasek

ja sie tam nie porownuje.. to jest da mnie ideal, a ideal= niemozliwe do spelnienia:P tylko mnie bardzo sie taki typ figury podoba:) ale na moja nie narzekam:P

Gość maggus.
powiem wam szczerze ze dobrze znam "magie photoshopa" a i tak ulegam pokusie porownywania siebie do "obrobionych pieknosci", smutne ale prawdziwe....

Gość lokok
Wiadomo, ze trzeba spelnić jakies warunki, zeby być modelką, ze one naprawde mają ładne ciała, ale nie idealne. Znałam parę misek i naprawdę pozbyłam sie kompleksów. Poza tym pocieszcie sie, ze facetom podobaja sie te b. kbiece, gdyby mieli do wyboru pewnie wybraliby Rianę.

Gość Dotttka92
Rihanna niska???! Głupole!!!!!!!!! Ona ma 173 cm!! To co niska? Pewnie same byście chciały tyle mieć!

Gość pokol
No to ma krótkie nogi 173 to wcale nie jest dużo, mam 176 cm i nie uważma sie za b. wyskoką

maggus.... trudno powiedziec nigdy nie staralam sie miec super wymairow..... ale mi sie podoba taka jaka jestem ani zachuda ani za gruba..... jak wazylam 62 kg to bardzo chcialam schudnac jednak dopielam dopiero wtedy gdy mialam straszne problemy rodzinne oraz grype zolodkowa. Dlatego spadlam az do 55 kg..... ale moim znajomym wcale sie to nie poddobalo martwili sie ze jestem zachuda.... teraz sie czuje wysminicie zycze wytrwalosci

dark ja mam bardzo podobna figure;p piersi ciut mniejsze i chce przytyc:) dla mnie osobiscie to troche sa chyda kobitka:)

Gość do maggus
no to wez podaj te wymiary a nie pytasz wszytskich naokolo :P

Gość MONISIA PODAJ WYMIARY
monisia a jakie masz wymiary???ile masz wudzie pod posladkiem i w łydce oraz biusciku i biodrach??PLISS PODAJ:)

Gość Maguss ty tez PODAJ WYMIARY
maggus a czemu nie podasz wymiarów./..podaj prosze..

Gość maggus.
czemu nie podam ? bo jak czytam jakie jestescie szczuple to az mi wstyd :( ehhh, biust 95cm talia 70cm biodra 95cm udo 56 cm lydka 35cm i tak jak pisalam 170cm/62kg.

Gość a mi nie przeszkadzają moje
kształty! Seksowna kobieta to kobieta która się akceptuje w 100%. Ja mam 175cm i 65kg. I jest ok. Nie będę chudnąć, bo uważacie że to dużooo. Wg. jestem sexy. Faceci nie narzekają :):):).

Gość 24
a mi najbardziej podobaja sie te panienki , co mysla , ze jak maja powyzej 1,70, to mod razu nogi takie dlugie, rozgladnijcie sie , polowa z tych panienek ma dupe pol metra nad ziemia, a tulw karykaturalnie dlugi :D :D :D

Gość maggusie ty jakas jestes niepo
wazna.. takie wymiary ? i ty sie wstydzisz.. boshee ://///

Gość maggus.
no :(

173 cm, 63 kg i walczę ... zaczynałam 9 miesięcy temu od 75 kg... chcę minąć magiczną granicę 60 :)

Gość MAGGUS SUPER
maggus ty masz zajebiste wymiary..BOSKIE I KOBIECE I SZCZUPŁE..WG MNIE IDEAŁ, A JAKA MISKE BIUSTU NOSISZ? JA MAM 98 W BIUSCIE I NOSZE E NIESTETY:)

Gość maggusie ty jakas jestes niepo
to przestan sie porownywac i zacznij akceptowac siebie ...