Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja waze 58 kilo

ILE WAZYCIE PRZY WZROSCIE 169 DO 172 ALBO POWYŻEJ??zobaczymy jaka jest średnia .

Polecane posty

Gość basia86
a ja waze 45-46kg, przy wzroscie 169:/to jest horror!!!

Gość basia86
aha mam 21 lat!

Gość basia86
aha mam 21 lat!

Gość do ujkjkjkj
dwie naszczescie czy niestety?:P i "dobrze" wg ciebie co oznacza? nie tak atrakcyjne co laski 50 kilowe?:D kazdy mierzy swoja miarka .. i nie jest powiedziane ze ta miarka nie jest za duza:D:D

Gość 50 kg
171 cm i waga 46kg - bardzo długo wyglądałam jak kij od szczotki z pierśami ale teraz mam 50kg i się cieszę:-))) 28 lat

ja przy wzroscie 1.68 waze 50kg:P wiem ze to malo i bardzo chce przytyc ale niestety mam szybką przemiane materii;( teraz zaczelam brac citropepsin na poprawienie apetytu zobaczymy czy beda jakies efekty ;) (mam nadzieje ze beda)

Gość maggus.
ale ze mnie prosiak :( 170/62kg. :(

Gość v.ku
176 wzrost waga 62 kg wiek 35, wszystko na swoim miejscu rozm 36-38 Waga o niczym nie świadczy

maggus co ty gadasz chcialabym miec taka wage jak ty masz:) i nie m,eczyc sie z dobieraniem ciuchow. nie musialabym sie martwic ze cos na mnie wisi:(

Gość maggus.
moze podpowiecie mi dziewczyny (te szczuplutkie) co wy robicie zeby miec taka figurke ? co jecie, co cwiczycie itd. pomijam naturalnie chude dziewczyny, bo te moga konia z kopytami ;)

Gość no to tera ja
55 wiek 34

Gość maggus.
niuska - > dzieki, ale chcetnie bym sie z Toba zamienila :)

Gość jajakaka
Dieta max 1200 kcal dziennie (to jest mój stały sposób odżywiania), zdrowe jedzenie i siłownia.

Gość 50 kg
maggus - masz idealną wagę i zapewniam Cię że znalezienie ubrań na zbyt szczupłą osobę to koszmar! Kobieta powinna mieć biust pupę ładne policzki i ogólnie zdrowy a nie zachudzony wygląd! Laski z okładek może i wygladają fajnie ale kto by się chciał przytulać do kości??

50 kg zgadzam sie z Toba jak ide ulica i widze dziewczyne na ktorej ubrania idealnie lezą to az mnie szlak trafia. na chuda osobe nie jest latwo znalezc idealne ciuchy:( z reszta nawet jesli sie znajdzie to jak to wyglada;( zero tylka i same kosci:(

Gość do maggusa i do panny o wadze
50 kg--->idzcie na kompromis:) ty maggus schudnij 6 kg a ty 50-kilowa przytyj 6:D i kropka.

Gość maggus.
kochane jestescie 🌻 ale chcialabym choc 5kg. schudnac ... moj problem to grube nogi i duza pupa (taka lopez) i nie podoba mi sie to :( myslicie ze 1000kcal i 3 razy w tyg. ruch (na wiecej nie mam czasu) cos dadza?

Gość v.ku
nie uważam sie za szczuplutka, jestem akurat, nie stosuje żadnych diet, wszystko normalnie (slodycze w umiarkowanych ilościach) cale życie sporo ćwiczyłam i nadal to robię, bo uważam, zenie liczy sie waga, ale wygląd ciała. Lepiej ważyć parę kilo więcej i mieć jedrne wysportowne ciało, niż wystające kości i sflaczałe ciało

Gość maggus.
i jeszcze jedno co myslicie dziewczyny o skakance w moim przypadku ? ps. a tak wogole super atmosfera jest na tym topiku (co nie czesto sie zdarza na dietach np.) :)

Gość do maggusa
sluchaj ja stosowalam diete 1400kcal plus rano 15 min gimn rozciagajaca i wieczorem godzinny szybki spacer, po kolo miesiaca zlecialo ze mnie naprawde sporo kg , mama powiedziala ze wygladam jka modelka. grunt to sie nie glodzic.

Gość maggus.
tylko u mnie codzienny ruch odpada (praca+kurs) :( 3 razy w tyg. to max co moge zrobic!

skakanka słyszała m że dobra ale nie wiem czy za bardzo nie obciąża stawów kolanowych polecam ćwiczenia abs 8 minut

Gość Dzień się zaczął
maguss - co Ty mówisz? Ja mam tak jak pisałam 172 i 63kg i ubrania noszę 38, a czasem 36 :-) gdy schudnę (czasem się zdarza) kilogram lub półtora, to normalnie widać u mnie zapadnięte policzki się sobie nie podobam.... mozesz ew. trochę się pogimnastykować :-) pzdr.

Gość v.ku
Najważniejsza jest systematycznosć. Wprowadź na stale pewne ograniczenia do diety np. nie słodź napojów, unikaj coli i słodkich soków, ogranicz spożycie tłuszczów np. mniej smaruj, unikaj majonezu, smietanę zastąp jogurtem, frytki ziemniakami, mniej sosów. Będziesz moze dluzej czekała na efekt, ale unikniesz efektu jojo. Będziesz najedzona i zadowolona, nie będą Cię kusić słodycze. Niektorzy ograniczają węglowodany, z doświadczenia wiem, ze najłatwiej zaspokoić nimi głód, a maja stosunkowo niewiele kalorii (bez tłuszczu). Kiedy skończysz taką dietę (bez węglowodanów) będziesz się rzucała na każdy napotkany ziemniak i szybko nadrobisz. Zamiast windą schodami, zamiast samochodem przejdx się trochę, a na ćwiczenia wykorzystaj czas kiedy oglądasz telewizję.

Gość Katrinne
170cm i 54kg;) ja się sobie podobam;))

Gość maggus.
v.ku --> wszystko co napisalas brzmi bardzo rozsadnie, tym bardziej ze probowalam oraniczyc (wykluczyc weglowodany) i tak jak piszesz ochota na nie wrocila ze zdwojona sila :( Dzień się zaczął -- > w takim razie ja jestem bardziej "sflaczala" blee :(, bo ja do 38 wchodze tylko czasami a o 36 moge pomarzyc niestety :(

Gość o mamo ..co to jest
maggus a ile masz w udzie cm i łydzie?zmierz ..bo nie jestes gruba na bank ..tak mi sie wydaje.