Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ahhahahahahaa

NO TO TERAZ PATRZCIE KTO JEST NAJPIEKNIEJSZY NA SWIECIE IDIOTKI..

Polecane posty

Gość ahhahahahahaa

I ODCZUJCIE RESPEKT. http://facet.wp.pl/gid,8788402,img,8788407,kat,1007873,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=26

Gość ahhahahahahaa
nie cichopek tylko zeta jons.

Gość zuzka twoja mama
jak to podobienstwo?co ty pitolisz?pokaz choc jedno zdjecie kasi na którym jest jak zetka.

Gość ło matko----
autorka ma nasrane,ciagle zakłada takie topiki, a o Zecie na okragło.A Zeta i tak nie umywa sie do Alby :-p

Gość krokodyl ta zeta
;-p

Gość kjjrth
Ja wiem... No ładna, ładna, ale znam parę ładniejszych :)

ja uważam że ona jest śliczna, bardzo ! Mojemu narzeczonemu podoba sie najbardziej ze wszystkich aktorek.

Gość noz kurde
jak twój nazeczony mówi ci ze mu sie taka czy taka podoba to se wyobrazam jak ty wygladasz:-~~

Gość o co ttoo to nie
Skrzynecka to stara rura i robi sie na nastke!Duzo opalenizny i tapety i moze sie pokazac .A Alba niepotrzebuje tyle tapety.Skrzynecka nie umywa sie do Alby-ale chyba to nie ten rocznik zeby porównywac.

mojemu mężowi sie podoba Eva Longoria ale co z tego? ożenił się ze mną i teraz Longoria moze mi zazdrościć :)

ale najpiekniejsza kobieta w Polsce i tak jest Pani Maria - Pinokio - Kaczyńska i zadne dyskusje sa tu niepotrzebne

Gość DANCEWICZ MA MALY BIUST NA TYM
paris hilton ty lepioej spojrz na fote kwasniewskiej bez makjazu to rzygniesz..sto razy gorsza niz kaczynska

Gość UJKJKJKJ
KWASNIEWSKA BEZ MAKIJAZU WYGLADA JAK BY MIALA 80 LAT :(TO PRAWDA NIESTETY:(BLEEE TE LIFTINGI JEJ NIC NIE DALY JEDNAK:)

nie widziałam ale juz pisałam na inym topicu, że wkurzaja mnie kometarze, ze ktos jest brzydki bez makijazu po to Bóg dał nam makijaż właśnie, zeby się upiekszyć :) ale swoja drogą - Kwaśniewska ma jakąś nieproporcjonalnie dużą głowę, i ta fryzura jeszcze ją powiększa

Gość missmarta
Z daleka to ona wyglada pieknie, ale na tym zblizeniu... Skora na twarzy ponaciagana, ale szyja... Nie wszystkie kobiety starzeja sie ladnie. A Cichopek Katarzyna w tle - owszem, obiektywnie ladna, ale ta uroda jakas taka zbyt doslowna, zeby byc ciekawa, charakterystyczna. Stanowczo brakuje jej magii Moniki Bellucci.