Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słaba kondycja

góry stołowe - czy dam radę, czy bardzo ciężkie są szlaki?

Polecane posty

Gość słaba kondycja

pytanie jak w temacie lubie góry - oglądac z dołu wybralabym się chętnie, ale boję się, że nie dam rady kondycyjnie - jak wchodziłam na giewont to sie mało nie popłakałam. Byla w dodatku brzydka pogoda, slisko itp. Wiem, że pogody nie wyczuje, ale...zastanawiam sie jak dlugie sa szlaki, czy strome i ciężkie? mam słabą kondycje i 6 h marszu pod górę bardzo mnie zniechęca widoczki zachęcaja http://www.ga.com.pl/szczeli2.htm

Gość słaba kondycja
i czy w ogóle ktoś z was ma jakieś doświadczenia z pobytu w Kudowie Zdrój. Czy warto? i gdzie najtaniej of kors ;)

W górach stołowych nie powinnaś się zmęczyć. Jak już wejdziesz na górę to jest płasko. A wejście na górę prowadzi schodami i niezbyt wysoko. Kudowa Zdrój to takie typowe miasteczko uzdrowiskowe. Latem całkiem ciekawe i aqua park mają fajny.

Góry Stołowe jak najbardziej, chodziliśmy tam całą rodzinką, a ja mam wadę serca i przemęczać się nie mogę:) Bardzo przyjemne szlaki są, czasem trochę pod górę, ale nie jakoś stromo szalenie:)

Gość słaba kondycja
cudnie:D a jakie właśnie miejscowosci polecacie? Ja nigdy tam nie byłam i tak wspomniałam o Kudowie, bo na mapce zobaczylam, że to jakoś te okolice. Ale ceny ok 40 zl/osoba/noc wiec troche duzo. A moze sie myle. Możecie polecic jakąś miejscowość lub konkretne schronisko/kwatere?

Gość słaba kondycja
i próbuje wycelowac w date jakąś aby nie padało ciągle. Jak zwykle w gory jeździłam, to padało okrutnie i żadnych widoczków nie było. hmm..skoro teraz pada, to może połowa lipca ładna bedzie?

Gość słaba kondycja
up

Pojedź do Polanicy Zdrój, Dusznik Zdrój, warto też zobaczyć twierdzę w Kłodzku.

Gość słaba kondycja
ale nie doradzasz mieszkania ogolnie w kudowie? te duszniki i polanica to tak turystycznie, rozumiem?:)

Gość W Dusznikach...
polecam schronisko Muflon. Wysoko, ale dasz radę wejść. Oczywiście na 1 lub 2 noclegi bo dłużej tam nie wytrzymasz. Taki swojski klimat. Owce pasą się obok na łące. Jest stołówka na miejscu.

Gość Proponuję...
zamieszkać w jednej z tych miejscowości i robić wypady do pozostałych, z tym że odległości między nimi są raczej dalekie. Pieszo nie przeskoczysz.

Gość słaba kondycja
a wiecie może jak zrobic z Kudowy wyprawe do Pragi? Pociąg, autobus?