Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

załamana08

OSTATNIO PRZECZYTAŁAM ARTYKÓŁ...

Polecane posty

Gość ScarlettOHara
artykUł....

Gość ulalaaaalaaaaaaaaaaaaa
ja myśle ze najpierw powinnas poczytac slownik ortograficzny :O

Gość Alkaaaa
chyba młoda babcia :O

moja mama ma 42lata w sumie dobrze sie trzyma ,ale nie wyobrażam jej sobie z wózkiem,chyba że z moim:)

Gość Alkaaaa
rozumiem jak ktoś latami ma problemy z zajściem w ciąże ale tak świadomie?? :O ja miałam problem jak prowadzałam syna do szkoły bo nie wiedziałam czy jego kolegów przyprowadza mama czy babcia, moja mama w tym wieku została babcia, ale ogólnie nie potępiam takich starszych mam, nigdy nie wiadomo co przeszly żeby mieć małe szczescie przy sobie ;)

Gość spince chyba chodziło
o słowo MŁODA... Faktycznie młoda to może nie jest, ale w tym wieku mamy też się zdarzają. Hormony szaleją więc jeśli tylko na kalendarzyku małżeńskim była, to nic dziwnego. 40 letnia babcia też nie wydaje mi się czymś naturalnym...

Rozumiem problemy z zajściem,jasna sprawa ale ,słyszałam ,że kobiety decyduja sie na to żeby sie \"odmłodzić\"...

Gość ulalaaaalaaaaaaaaaaaaa
to chyba moda i wygodnictwo . Uwazam, ze dla kobiet najlepszym wiekiem na dziecko jest 23-28 lat :)

Gość ojej to ja za stara jestem
na dziecko, skoro do 28-tki jest najlepiej jestem stara moja macica jest sucha moja rozklapiocha trzeszczy nic we mnie nie urosnie hula wiatr i kurz sie wzbija

Gość ironia losu
a ja urodziłam pierwsze w wieku 21 lat, drugie w wieku 31 lat. Też się nie popisałam.. ooooooooooooooooooooooo..................... co teraz?

wiecie dlaczego tak pisze bo mam 22 lata a pewna 40 paro letnia ciotka która ma małe dziecko powiedziała mi że jestem stanowczo za młoda i nieodpowiedzialna,ja powiedziałam że napewno nie mam zamiaru czekać do 40 tki.Wydała mi sie takim wrednym mocherowym beretem!!!wogóle jest nadopiekuńcza ,jej mały jest rozpieszczony-normalnie :(

Gość chyba chodziło o to
że młoda stażem :o

wkurza mnie to jak sie zwraca uwage dla starszej kobiety ,że jest za stara na dziecko to sie odrazu obraża i bulwersuje ale jak jakaś 20latka napisze na forum że bedzie miała dziecko odrazu na nią najeżdzają,że za młoda za głupia i wogóle że nie wie co to antykoncepcja i gdzie tu sprawiedliwość...cholera świat sie chyba przewrócił do góry nogami

tak sie wpowiem. moj kumpel ostatnio pochwalil sie, ze bedzie mial rodzenstwo. bylam w szoku. rodzice lat 43 mama i 45 taka zaliczyli wpadke. moze mysleli, ze juz nie moga czy cos ... moj chloipak takze ma juz dosc starych rodzicow. mama ma 60 lat a on 23. jeszcze z rok temu, kiedy moj chlopak studiowal powatrzala ze to nie ten wiek. tak samo ojciec mowil, ze w tym wieku nie pograsz juz synem w pike czy cos. po prostu w tym wirku fizycznie sie nie wyrabia z malym dzieckiem, trzeba wiecej spokoju i odpoczynku. ..