Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wero_n_e_ER

ten cały PLUS to sami OSZUSCI!!!!!!!!!!!!! aaaale sie wkurzylam!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość wero_n_e_ER

3 tygodnie temu oddalam do naprawy sony ericsona k300i bo mi sie dzojstik zepsul.. poprostu sie zacinal i nie dalo sie nawet smsa odczytac!! dzis dopiero zadzwonili ze jest i poszlam.. i facetka oddala mi go nic nie powiedziala (chociaz teraz jak mysle to moze cos mowila ale ja myslalam ze ona to do kogos mowi tak seplenila) wzialem ten telefon i wyszlam. a teraz dopiero patrze ze na taj karcie gwarancyjnej napisali ze byla ingerencja cieczy!! gowno prawda!! no i co teraz ?? juz mi nie naprawia ?? a najlepsze ejst to ze teraz mam jeszcze glosnik zepsuty!!!! nie moge z nikim pogadac bo nikt mnie nie slyszy i juz!!!!!!!!!!!!!!! doradzcie mi co mam robic bo juz niewiem! i sory za bledy;/

Gość idz jeszcze raz i oddaj

Gość wero_n_e_ER
i naprawia skoro teraz nie naprawili? i mam mowic o tym glosniku???? wczesniej wszytsko bylo w porzadku !!

Gość lalalallla
widocznie go zalali i zepsuł sie głośnik:o ale chociaż sie przyznali:D

Gość wero_n_e_ER
kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuur wa

Gość lalalallla
a moze oni je celowo zalewaja zeby nie musieć naprawiać? kto im udowodni ze tak nie było?:o

Gość wero_n_e_ER
no ale co ja mam teraz zrobic . powiem ze mi sie zepsul glosnik to jeszcze beda mowic ze jakas ingerencja niewiadomo czego i co?

Gość często sie słyszy o takich
przypadkach-przy talefonach kupionych za 1 zł!!!!!!!!!!!!!!!!!\ kiedys miałam -motorolle za zeta i po pół roku musiałam nosić na kablu i do kitu potem nokia a jeszcze rok pózniej sony ericson :O szlag by to trafił!!!!!!!!:O :O kiedys słyszałam od znajomego ,ze te w promocji to tylko ładnie wyglądają ....a teraz mam siemensa-kupionego jako uzywany za 150 zł i jest ok! mam go już parę miesięcy 🖐️