Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agusssiunia21

moj facet ratunku!!!!

Polecane posty

Gość agusssiunia21

Czy moj facet jest normalny? Uwielbia kichac, kichanie wywoluje poprzez wsadzanie sobie do nosa roznych rzeczy np: nozyczek do paznokci, lyzeczka, wklad od dlugopisu, wykalaczka, palec - jesli jest na nim ostry paznokiec, i inne podobnej wielkosci przedmioty. Bardzo mnei to denerwuje gdyz on nie kicha tylko wrecz parska co jest bardzo nieprzyjemne i uciazliwe, na dodatek nie zatyka buzi!!! Wiele razy mowilam mu o swojej niecheci do owej czynnosci, ale bezskutecznie, pomocy!!!

Gość taka sobie jedna z tłumu
Zostaw Go znajdz innego ,jest tyle normalnych.Z nim będziesz miala przekichane życie.

Gość gratuluję wyboru faceta
a co cię przy nim trzyma? Na pierwszej randce tez to robił?

Gość agusssiunia21
co mnie przy nim trzyma? - ta jego "wada" ujawnila sie dopiero gdy zamieszkalismy razem po roku bycia razem, kocham go i zalezy mi na nim ale niestety nie moge zniesc tego kichania :(

Gość nic dodac niz ując
ale fajna prowokacja :)

Gość agusssiunia21
kicha no to kicha ale w łóżku mnie tak sponiewiera ze mi nic juz w nim nie przeszkadza. a ma wiele innych jeszcze wad. np. lubi rano podczas sniadania wrzucac kozy z nosa do kawy rowniez mojej. ale po upojnej nocy i to mi juz nie przeszkadza. no i dobrze zarabia.

Gość agusssiunia21
heh, az tak ciezko w to uwierzyc?? nie wiem co on w tym widzi ale mowi ze to jest dla niego b. przyjemne i nie potrafi bez tego normalnie funkcjonowac, na szczescie nie robi tego przy innych ludziach niz ja czy jego rodzina :]

Gość gratuluję wyboru faceta
no to jak kochasz schizola, to w czym problem? Kocha się również wady :-)

Gość lelija wodna
to jakieś natręctwo. Kup mu tabakę. Ale swoją drogą jak można w ten sposób wywołać kichanie????????

Gość agusssiunia21
Poprzez podraznienie tej scianki(tej przy przegrodce) w nosie chyba, zdarzyla sie tez taka sytuacja ze az do krwi rozdrapal sobie tam w nosie

Gość normalna_Z_warszawy
Ale to przeciez calkiem normalne- moj tez tak robi , to nic dziwnego, zapewniam

Gość nic dodac niz ując
ja bym mu te łapska zwiazala chyba, co by sobie nimi nigdzie nie grzebal i nie ranil sie az do krwi :o

Gość agusssiunia21
obiecal mi , że mnie nauczy kichac odbytnica. a jak bede pojetna to innych sztuczek tez.