Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Haj

Piszcie czym i jak wyleczyłyście trądzik.

Polecane posty

Gość Haj

Nie wypisujcie tutaj rzeczy, po których jest trochę lepiej, lub które nie powoduja powstawania nowych pryszczy. Piszcie tylko takie, dzięki którym zapomniałyście o trądziku raz na zawsze. Ja walczę już 7 lat i tracę nadzieję. Mam 25 lat :o

Gość Haj
Czyżby nie było takiego środka?????

Gość problemowaaaa
Hej, ja mam ten sam problem. Jestem już zdecydowana na Izotek, tylko muszę znalezc lek.,który mi go przepisze. Ostatnio derm. skierował mnie na badania i mam za niski cholesterol. cHCĘ JESZCZE UDAC SIĘ DO LARYNGOLOGA. W te wakacje chcę z tego gówna sie wreszcie wyleczyć.

Hej! Dziś w poradni ginekolog polecił mi nowe pigułki hormonalne na trądzik...Syndi-35.jeszcze nie znam efektów... czekam na rozpoczęcie kuracji, czyli do pierwszego dnia miesiączki... zobaczymy, jestem dobrej myśli...

Gość nananananan
Te syndy35 to chyba cos podobnego do diany.A diany nie poleca,niezbyt pomaga a tyje sie po tym strasznie.Powaga

Gość kkejti----23
jeanine brevoxyl benzacne i po tradziku

zależy jak wygląda Twoja twarz... kilka krostek, czy ropne zmiany, trudne do usunięcia jakimiś smarowidłami....podobno jeanine ma za słabe dawki... nie wyleczą trądziku, mogą go na jakiś czas tylko powstrzymać...

hej bardzo dobry jest krem nazywa się SUDOCREM, przynajmniej mi pomógł, kupuje tez w aptece \"afrodyte adonis to jest w buteleczce tez pomaga spróbuj.

hej bardzo dobry jest krem nazywa się SUDOCREM, przynajmniej mi pomógł, kupuje tez w aptece \"afrodyte adonis to jest w buteleczce tez pomaga spróbuj.

Gość Ally Lalen
Kejti, litosci. Takie dobre rady to sobie mozesz. Najlepiej pisac o srodkach naturalnych , tzw domowych sposobach a nie chemii ktora niszczy. I nie mow ze nie, stosowalam Brevoxyl. stosowalam Benzacne a tradzik jak jest tak jest, tylko zmienia swoja postac.

Gość wyleczylam tradzik
lekiem hormonalnym Cyprest, ma sklad jak diana i syndi wiec pewnie niektorzy beda psioczyc, ze utyjesz, ze tradzik wroci i ze watroba padnie, ale ja wyleczylam tradzik - nie mialam zadnych efektow ubocznych, tradzik nie wrocil :-)

Gość Ally Lalen
Sudocrem zapycha.. A te kropelki Afrodyte to co to jest wlasciwie ?

Gość Ally Lalen
Gratulacje ze nie utylas, moje dwie znajome utyly. Jedna 6kg w miesiac, inna prawie 9.

Gość żeby wyleczyć przewlekły
tradzik trzeba znaleźć przyczynę. Nie znajdziecie jej smarując się maścią.

to jest na problemy skórne na wypryski, i inne wysusza, nie jest drogie i pomaga, jeszcze używam leku, który jest robiony z przepisu- lekarz rodzinny mi go polecil nie podam składu bo nie moge rozczytac z recepty. A sudocrem jest dobry, przeciez polecją go malym dzieciom -ale jest drogawy

Gość likakja
Też nie utyłam po Diane ani grama. Nie generalizuj na podstawie swoich dwóch ( ! ) znajomych :O

Gość wyleczylam tradzik
popieram - trzeba znac przyczyne, ja mialam zbyt wysoki poziom testosteronu i dlatego leczylam sie hormonalnie :-) co do tycia - moim zdaniem nie tyje sie z samych tabletek, one moga wzmagac apetyt... ale od czego jest silna wola? :-p

Gość żeby wyleczyć przewlekły
Ja miała problemy z zębami. A kuracja: leczenie zębów + antybiotyki.

Gość No jak to
z tradzikiem można sobie szybko poradzić:)seria BODY DETOXU SPA i po problemie:)pozdrawiam