Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abw

polska Paris...

Polecane posty

Gość abw

właśnie wyłączyłam TV i załamałam się faktem, że Agnieszkę Frykowską porównują na siłę do Paris... oprócz włosów nie widzę żadnych podobieństw. No chyba, że technikum hotelarskie. Paris po wyjściu z kicia rzuciła się w objęcia stęsknionych rodziców, a ten sznur prawników... polska Paris-Frykowska czy ma choć jednego prawnika? tzn. na jednego. docieka, abw

Gość abw
już prędzej Dodę bym promowała na polską Paris. a wy?

Gość up*ss
no chyba dlatego, że jedna i druga to niezłe pustostany.... niec nie umieją, a zależy im tylko na sławie za wszelką cenę.... ....ja widziałam fragment wywiadu Paris i opowiadała tam jak to niby czytała Biblie w kiciu.... ale zaputana o ulubiony werset..... nie potrafiła przytoczyć ani jednego :P

Gość abw
Tak, tak. Też to widziałam. teraz wszyscy komentują co powiedziła Paris u Larrego. nie umiem znaleźć czy była u niego wcześniej. są takie archiwa na necie? umie to ktoś sprawdzić? HELP!!!

Gość abw
W sumie sprawiedliwie znalazła się za tymi kratami. Jechała po pijaku bez prawa jazdy bo już miała je odebrane wcześniej za to samo. Dokładnie sobie poczytałam. Także żadna sensacja wielka. Ale aż się pobeczała oczywiście. Niestety to USA. Może teraz nie zrobi 3 raz tego samego? W sumie mogła kogoś zabić i co wtedy?

Gość abw
kurde normalnie Wam cuś nawine. ta parris i ta Doda to moje idolki. co wieczor sie modle bym mogla im piescic bobra.

Gość abw
No - ale ten wpis powyżej to nie mój. czerwony - weź i się wysil na większą orginalność.

Gość zainspirowana pogodynka
nawet nie porownujcie Frytki do Paris, bo jej do piety nawet nie dorasta;]

Gość abw
Frykowska jest całkiem inna. To "zła baba". Tak się jawiła. Paris to ona taka śnięta jest, taka nieprzytomna nieco jakbyście ją tak widzieli w tym wywiadzie... może jedzie na psychotropach? i te jej zapiski więzienne... Frytka jakoś nic nie napisała z serii "wyznania po Kenie". W Polsce coś takiego w ogóle by nie przeszło . Szkoda.