Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nelly.f.

czy małe dziecko może widzieć ducha?

Polecane posty

tttellla----------->bardzo mi przykro z powodu śmierci Twojej Mamy :( Faktycznie dostąpiłaś łaski zobaczenia swojej Mamy. A teraz Wam napiszę,do czego to,już doszło.:O W środę do południa,naczytałam się o pewnym chłopczyku,o imieniu Tadzik,który ponoć ma straszne oczy.Wyłączyłam kompa około 13-tej i poszłam do sąsiadki.Miałyśmy jakieś piwo,sączyłyśmy je i opowiadałyśmy sobie różne rzeczy.Nie wiem ile tam u niej siedziałam,w każdym razie zobaczyłam przez okno,że mój W.wraca do domu.Wyszłam od niej,żeby mu powiedzieć gdzie jestem. Weszłam do domu i tym momencie zadzwoniła moja komórka.Ale za chwilę umilkła.Wyglądało,że ktoś puścił mi sygnał.Więc sprawdzam kto taki.Okazało się,że to moja kolezanka.Byłam mocno zdziwiona,bo ona nigdy mi nie puszcza sygnałów,a normalnie dzwoni.Wybrałam jej numer,ktoś odbiera i tu SZOK!W telefonie słyszę dziecięcy głos!!!!!!!!!Wierzcie mi,tak się przeraziłam,że nie słyszałam,co ten dzieciak mówi,tylko słyszałam ten głos.! Po chwili odezwał się kobiecy głos.Była to siostra mojej koleżanki.Okazało się,że jej dzieciak bawił się komórką cioci.:) Napiszę Wam,że ponoć minę miałam nieszczególną(delikatnie powiedziane).Wyobrażam sobie jak mogłam wyglądać.Ogarnął mnie tak paraliżujący strach,że szkoda słów.Od razu przyszedł mi na myśl,ten Tadzik,o strasznych oczach :O ale,to jeszcze nie koniec.Zaraz Wam napiszę jeszcze coś,tzn.za parę minut. ♥

Gość do pluuum
link nie działa :-(

Gość henk1
Tak ,małe dzieci widzą to czego dorośli nie widzą,

Tak jak pisałam,piłyśmy sobie piwo,później się nam zachciało jeszcze.Siedzieliśmy sobie do późna w nocy.Piszę siedzieliśmy,bo mój W.do nas dołączył.Wykorzystał to pies i uparł się,że chce wyjść na dwór.Wzięłam smycz i wyszłam z nim.Prawie,że kupiliśmy mu taką długą linkę(5 metrów).Można ją dowolnie skracać.stanęłam sobie na balkonie,mam z balkonu wyjście na ogród,linkę psu popuściłam na całą długość i czekam,żeby załatwił swoje sprawy....... W pewnej chwili zauważyłam,że pies stoi w miejscu i wpatruje się w coś.Powędrowałam swoim wzrokiem za wzrokiem psa i okazało się,ze patrzy na furtkę.Była otwarta.Nie wiem,czy ktoś jej nie zamknął,czy może wiatr otworzył........Poczułam duszę na ramieniu........... Ciągnę psa,żeby szedł do domu,a on,ani drgnie.Do tego zaczął piszczeć :O Wierzcie mi,bałam się przeogromnie. Nagle.........Przez nie zamkniętą furtę wpada pies od sąsiadki......... Byłam tak szczęśliwa,że to pies,a nie duch,że wyściskałam go niesamowicie :) Dążę do tego,że jak człowiek się naczyta różnych historii i przeżyje sam,coś nie coś,to później na każdym kroku widzi i słyszy duchy. A nie jest to przyjemne:O Ale czytać i tak będę:) ♥

Gość to jest lepsze
Marketa, przepraszam, tak z innej beczki : czy Ty jesteś Czeszką? Pewnie się już Ciebie o to pytali, ale ja jestem ciekawa

marketa dzieki za buka. przeczytam jutro bo jednak noca sie boje czytac takie rewelacje , chyba ze ktos ewentualnie by mi streścil i tak mnie zaciekawi ze zarwe nocke ze swiatelkiem w chalupie na maxa.........

Gość pluumm
działa, działa❤️spijcie kochani, ja jeszcze troszeczkę pograsuję na topikach:)

Prawdę powiedziawszy,ja też jeszcze nie czytałam książki.Ponoć pewna kobieta opisuje tam swoje doznania podczas śmierci klinicznej.Ale nie wiem dokładnie.jutro też się biorę za czytanie:) ♥

Gość ja tez poproszę
mogę prosić książkę na rybka810@wp.pl ? Z góry bardzo dziękuję ;))

Gość krótki post
a czy duże "dziecko" może wierzyć w duchy ?

Gość tttellla
Wiecie co fajna ta książka, nie przeczytałam jeszcze całej, ale jedna rzecz mi się tam nie zgadza, dlatego śmiem twierdzić że to jest blew. Autorka opisuje, że mogła spojrzeć w przyszłość swoich dzieci. Wg teologii, Pisma Świętego i nauki Kościoła, taki przywijej ma tylko Bóg, dlatego coś mi się nie zgadza.Co o tym myślicie?

Gość belgijka
tella potem w ksiazce jest opisane-ze ona jak wrocila-to nie pamieta:) Marketa ale sie nastraszylas;)ja wczoraj tez wypatrywalam cieni na scianie-wyobraznia dziala:)

Gość to jest lepsze
Marketa bo ja mieszkam niedaleko granicy z Czechami i bardzo lubię ich kuchnię, w ogóle lubię Czechów, tylko Policji nie :-(

Gość belgijko__
ja też baaaardzo proszę o książke :)))) Temat jest mi niesamowicie bliski.wierzę w świat,którego nie widać,a który jest tuż obok nas...Pozdrowienia i dzięki. ania@domowy.waw.pl

Gość belgijka
wyslalam:)

ja też bardzo prosiłabym o kiążkę...jako 7letnie dziecko miałam wypadek samochodowy, 2 miesiące byłam w śpiączce, teraz mam lat 22 i od jakiś 8 miesięcy mam dziwne sny,wyobrażenia związane właśnie z tym ypadkiem...widzę jakieś tłumy dziwnych ludzi mówiących różnymi językami, którzy stoją nade mną na ulicy, poźniej mnóstwo świateł,leżę na łóżku ale nikt nie słyszy jak mówię, nie widzi jak ruszam rękami i nogami...a ja to wszystko widzę jakby z boku...ech... czkam na książkę

Gość ghfd
Ludzie nie niszczcie tego tematu wklejąc co chwila tego durnego linka

Gość ghfd

Gość ghfd

Gość julietta6
hej dziewczyny czy moglybyscie przeslac mi tez ta ksiazke. Moj adres: amelka.p@interia.pl