Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochałem się...

jak Ją poderwać?? nie mogę przestać o Niej myśleć...

Polecane posty

Gość zakochałem się...
SUMMARIES ---> w pisaniu listów to ja akurat jestem dobry. Musisz do niej pisać, najlepiej długo i często. Zrobisz na niej wrażenie. Ja jestem w cięższej sytuacji !!

summaries ----> zwyczajnie:P spytaj sie czy nie wrocilaby na kurs tanca w lipcu, bo naparwde bardzio fajnie Ci sie z nia tanczylo:P;)

Gość **************
wiesz tak jak przeczytalam twoja historie,to jakbym czytala historie kolesia,ktory ostatnio jest w "moim poblizu" studiujemy razem i juz od jakiegos czasu czesto czuje jego wzrok na sobie. gapi sie albo czasami chce chyba tez sprobowac nawiazac kontakt wzrokowy.na 90% jestem pewna ,ze mu sie podobam. i wlasnie wydaje mi sie ,ze ja sprawiam wrazenie takiej niedostepnej, ktorej sie raczej nie zagaduje, tak po prostu o pogodzie.nie wiem czemu ale taka po prostu jestem i chyba jezeli juz to kogos poznawalam na dyskotece.no ale niewazne on mi sie nie podoba,co prawda mysle o nim momentami przez to jego gapienie,ale to na pewno nie moj typ i tak probuje ciebie wstawic do tej sytuacji i radzilabym wybrac takie rozwiazanie,zeby ona miala mozliwosc podjecia decyzji; np byloby ok wyslanie kwiatow (przez poslanca-o ile mieszkasz w wiekszym miescie) z liscikiem i tekstem po ktorym ona moglaby sie zorientowac ,ze to ty i swoj nr telefonu.zostawiasz jej wybor--------> jak ty sie jej nie podobasz,to nie zadzwoni i wybij sobie ja z glowy,bo nic na sile.a jak zadzwoni albo napisze smsa to przeciez super ja sama nie wiem co bym zrobila jakby ten koles mnie jakos zagadal albo sprobowal sie do mnie jakos zblizyc.zagadac---> raczej watpie ,zeby cokolwiek moglo cos wyjsc.a jezeli jakas zwykla rzecz-pozyczenie notatek czy cos takiego zwyklego,gdzie mozesz tym sterowac,to ok,moglabym sie jakos przekonac ,moze ma fajny charakter...

Gość zakochałem się...
Karandash ---> masz rację, w sumie banalne, ale może zadziała. Sam bym na to nie wpadł... dzieki.

moze jendaknie tak dlugo i nie tak czesto, bo co za duzo to...za duzo:P To ją moze zniechecic;)

zakochałem się... ----> pisze na swoim przykladzie, to co ja moglabym \"przelknac\";) Na poczatku dobrze zaczac z czyms neutralnym, bo wyznania \"dzwonie do Ciebie, bo bardzo mis ie podobasz..\" moga ja wystraszyc;)

Gość zakochałem się...
************** ---> wiesz, to nie jest do końca tak... aż tak dobrze "wzrokowo" to Ona mnie nie zna, to ja przeważnie rozbierałem ją oczami. Raczej nie miała okazji ocenić mojej fizycznej strony

Gość zakochałem się...
Karandash ---> no nie chce wyskakiwać z tekstami "wyjdziesz za mnie?"... raczej cos prostego, ale skutecznego

Gość zakochałem się...
SUMMARIES ---> listownie to ja potrafię poderwać samochód w powietrze... Gorzej w "realu" - jakby na mnie spojrzała... to bym chyba zemdlał

Gość jcbjh
Mam podobną sytucje do Ciebie tylko nie mam na imię Asia i nie mieszkam w bloku pozdrawiam :)

Gość **************
moze ci sie tylko tak wydaje takie rzeczy widac

Gość zakochałem się...
jcbjh ----> to pochwal się, jak można by Cię poderwać ?? wszystkie rady na wagę złota

Gość zakochałem się...
************** ---> może... ale zaznaczam, nie jestem pasztetem. jestem szczupły, wysportowany, zero brzucha itd... chyba nie jest tak źle ..

sumamries ---> masz po prostu ogolnie oficjalny ton;) ale taki juz jestes wiec trudno,zebys na sile zmienial styl. napisz do niej jeszcze raz maila z pytaniem, czy po egzaminach nie chcialaby wrocic na kurs i tyle;)

Gość zakochałem się...
SUMMARIES ---< musisz to napisać w ten sposób, żeby można było przeczytać Twój list między wierszami. Zostawiaj niedpowoedzenia i daj jej do myślenia. Ja bym tak zrobił... Mam sukcesy w pisaniu listów. w sumie taki ze mnie romantyk ... szkoda, że teraz nie czasy na takich jak ja.

Gość zakochałem się...
Karandash --> w sprawie SUMMARIES mamy różne koncepcje. Niech sam dokona wyboru. Niech będzie sobą, to w sumie chyba sie liczy najbardziej... zobaczymy

Gość ona nie dla macza-wydymacza
Mam sukcesy w pisaniu listów. ---> :P

Gość zakochałem się...
ona nie dla macza-wydymacza ---> kafeteryjny skrót myślowy... :)

Gość jcbjh
chciałabym go poznac :) moze zeby mnie zaczepił na ulicy albo zadzwonił ale tak jak u ciebie ,kiedys widywałam go kilka razy w tygodniu a teraz prawie w ogóle

Gość **************
zakochalem sie---> nie zrozumiales o co mi chodzilo :O co za znaczenie ma jak ktos wyglada ??? Summaries----> nie chce cie martwic,ale jakby chciala to by odpisala na przyklad: "ale za to w sierpniu chetnie" ....nawet jakby robila doktorat....

SUMMARIES -----> ja nie twierdzilam,ze masz cos pisac w stylu \"ma pieknosci, wroc na kurs..\":P Tutaj nawet takie texty bylyby niewskazane, bo to przerost formy nad trescia:P alebo tresci nad forma:D;) Tomek, poczekaj,az Ci odpisze i zrob tak jak mowisz. Jesli na 2 maila nic nie odpowie to daj spokoj na razie;)

Gość zakochałem się...
jcbjh ---> co zrobić :( ************** ---> no nie wiem, chyba wygląd jest ważny, zwłaszcza przy pierwszej rozmowie...

SUMMARIES ----> masz racje- nie pisz juz jej na arzie wiecej. Nie ma nic gorszeg niz nachalnosc;) Jak bedzie chciala to sama sie odezwie, chocby i pisala ten w/w doktorat:P;)

Gość jcbjh
zadzwon do niej albo poczekaj na nia pod jej domem :)

Gość zakochałem się...
podszywaczowi dziekuje za link do piosenki :)

Gość zakochalem sie....
lubi dostawa linki do piosenek...... ;)