Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

IKSIK80

koniec krwawienia po porodzie

Polecane posty

Czesc dziewczyny, mam pytanko. 14 dni temu mialam cesarskie cięcie i od dzisiaj nie krwanie :( Czy to jest normalne? Troche sie martwie bo w szpitalu mialam stan zapalny, leczyli mnie antybiotykami, ale niby bylo juz ok i wyszłam normalnie po 5 dobie. Trzy dni temu dostalam temperatrure 38,4, ale przeszła zupelnie na następny dzien. A dzis koniec krwawienia... Czy powinnam isc do lekarza?

mysle ze tak. nawet jesli nic sie nie dzieje to bedziesz spokojniejsza gdy lekarz cie zbada. napewno zrobi ci usg i sprawdzi czy wszystko dobrze z macica.kazda kobieta jest inna. ja po cc krwawilam 6 tyg ale za nastepne 3 dni dostalam ju okresu karmiac piersia. dziewczyny na forum straszyly mnie ze to moze krwotok itp a to zwykla miesiaczka. teraz mam juz 3 cykl i jest oki.sa wiec anomalie. ale ja tez bylam u lekarza zeby sie upewic czy oby napewno jest dobrze. niekiedy mowisie ze lepiej aby lecialo dluzej wowczas macica lepeij sie oczyszzca i nic w niej nie zostanie wiec ..lepiej sprawdz. spij dzis spokojnie zajmij sie malenstwem a jutro wybierz sie na usg. bedzie dobrze. nie martw sie. moze ty bedziesz krwawic tylko tyle. kto wie?

Dzieki. Tak zrobie, dzis wybiore sie do lekarza. Tak bym chciała zeby wszystko było juz ok :(

Gość jusiek
krwawiłam po cc 7 tyg,a miesiączka przyszła po 5 miesiącach jak przestałam karmic

Gość oalalala_
a jak dlugo krwawilyscie po normalnym porodzie?po szyciu?

Gość SanSan
jezeli przychodzi do Ciebie polozna to moze sie jej zapytaj? ja mialam tak ze raz 2 tyg krwawilam pozniej 3 dni zero krwawienia, pozniej znowu i tak ciagle, raz cos lecialo raz nie, w sumie ciagnelo sie to 6 tygodni moze poczekaj 2-3 dni j jezeli nic sie nie bedzie dzialo to wtedy do gina?

ja miałam dokładnie tak jak sansan- a teraz po 5 tyg dostałam okresu

cesarke mialam we wtorek 12 czerwca i w sumie od poczatku krwawienie mialam skape, pierwsze dwa dni owszem duzo ale wychodzac ze szpitala w piatek 15czerwca juz stosowalam always sensitive. poltora tygodnia po cc stosowalam juz tylko zwykle wkladki higieniczne bo to co mialam to nie krwawienie a raczej plamienie. byla u mnie polozna i powiedziala ze niektore typy tak maja ze szybko krwawienie odchodzi, ja w tej chwili mam raczej taki sluz w wiekszej ilosci lekko podbarwiony na bezowo. po normalnym porodzie 5lat temu tez tylko 2 tygodnie mialam krwawienie i plamienie wiec pewnie moj organizm jest taki a nie inny (miesiaczki tez skape mialam) a do ginekologa wybieram sie 5tyg po cc bo tak mam w zaleceniu ze szpitala w ktorym rodzilam.