Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie ja27

On jest striptizerem, a ja zwariowałam..

Polecane posty

Gość taka sobie ja27
mam przed sobą jeszcze jedno panieńskie i też będzie striptizer tym raze niejaki Piotr, Boski kiedyś widzałam go w klubie na żywo... Takie ciało i wogóle.... no nie mogę! oby do sierpnia:)

Gość taka sobie ja27
Muszę się Wam zwierzyć, że odkryłam nową metodę masturbacji: otoż wczesnym rankiem wyszukuję na pobliskiej łące największego ślimaka winniczka i zbieram go do swojego domu, po czym ściągam majtki i kładę go sobie na łechtaczce, żeby mi ją masował tą swoją oślizgłą nogą. Tylko jedna rzecz mnie martwi: śmierdzę śledziem i to tak, że ślimaczkowi aż oczka łzawią i strasznie rzyga - że mało co domku nie zgubi :-O Mam wyrzuty sumienia 😭

Gość taka sobie ja27
a mąż w delegacji! jak na złość. Dla niego teżkiedyś zwariowałam, ale chyba barzdej chodziło o intelekt;) chociaż w sumie ciałko też niczego sobie nie mam na co narzekać.

Gość taka sobie ja27
brawo! gratuluję inwencji twórczej:)

Gość taka sobie ja27
P.S. Te "27" w moim nicku to długość mojej fujary, którą ukrywam w swych przepoconych gaciach :classic_cool:

taka sobie, ale ty masz problem z tym, ze on ci sie podoba? bo do konca nie wiem

Gość taka sobie ja27
to ten októrym myślałam:)

pozdro, mysle, ze chcieli wyrazic mimika namietnosc, dzikosc i pozadanie :P troszke im nie wyszlo, ale miesnie maja b. ladne :P

Gość gość
Mnie by jarali, jakby głowę im obciąć:DSerio, jeszcze mi sie żadna twarz u tancerza nie podobała, a widzialam troche duzo, bo swego czasu szukałam striptizera dla koleżanki na wieczór panienski...no i nic:o

Gość gość
Ci extrememen to sie nie luibią z BadBoysami....i jeden chłopak od nich to zginął na motorze niedawno:(

twarze mają okropne :D pedałki! w ogóle sprawiają wrażenie zakochanych w sobie bufonów :O niektórzy są zbyt przypadkowani i przypominają 50 centa :O

Gość taka sobie ja27
właściwie problem polega na tym że po takiej nocy jak ostatnio dochodzę do siebie tydzień i wiem że brakuje mi w życiu wrażeń, a taki facet jest w stanie sprawić że usmiecham się głupio do ludz na ulicy i jestem szczęśliwa tak na prawdę, taka podkręcona i podekscytowana. To mnie marywi najbardziej.

Gość gość
A masz faceta?

mnie sie Ozdoba podoba :) w sumie dziwne, bo na ogol tancerze, umiesnieni macho i \"ladni\" w sposob oczywisty chlopcy totalnie nie przypadaja mi do gustu. Chyba ze poczuje chemie, ale to w bezposrednim kontakcie :)

Gość taka sobie ja27
wiem ten chłopak to straszne nieszczęście, tak mi było przykro....ale dobrze że coś po nim zotało, ślicznie tańczył.....na pewno iele kobiet długo będzie go wspominać cieplutko............................................ :(:)

Gość gość
taka sobie ja27--> a wiesz ktory to na tych zdjeciach? Ja wiem tylko, że Kamil sie nazywał.

Gość taka sobie ja27
pozdro, ja mam męża.

Gość taka sobie ja27
tak to ten którego najczęściej widać na filmie, ten blondynek z dłużymi włosami, pierwszy od lewej. ale jak go ostatni widziałam w sumie króciutko przed tym cholernym ypadniem to miał krótkie włosy.

Gość taka sobie ja27
ale gubię literki, sorki.

Gość gość
A no szkoda gościa:oA co Twoj mąż, że chodzisz na takie imrezy, he?:P

Gość taka sobie ja27
no wiesz to musi być okazja, dzień kobiet lub panieńskie. Na początku oponował, ale wmówiłam mu że kobiety tak na to nie patrzą...tylko barzdiej jak na przedstawienie w teatrze;) i coś wtym jest.

Gość taka sobie ja27
papap teraz już na serio muszę iść, bo jutro nie wstanę do pracy, a ciężki dzień przedemną, papapa, dzięki za towarzystwo:) papapa 🌼

Gość gość
Jak mój facet kiedys poszedł do go-go, to czuła okrutna zazdrośc, ale przeszło:D........ciekawe, czy jest różnica w postrzeganiu i we wrażeniach po pobycie w takim miejscu u facetów i u kobiet.Ja wiem....tak mysle, ze taki wystep by mnie nie podniecał, ot tylko wrażenia estetyczne i dobra zabawa.

Gość taka sobie ja27
Może mi się przyśni Mariusz:) ten ostatni....

Gość taka sobie ja27
Też mi się tak wydawało, i pewnie dobra zabawa, wrażenia estetczne itd ale podniecenie też.. tym bardziej że miałam takie "szczęście" że po występie chłopaki już ubrane rozbawiały nasze towarzystwo do białego rana i było cudnie. Dziewczyny na sali pękały z zazdrości;)