Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie ja27

On jest striptizerem, a ja zwariowałam..

Polecane posty

Gość taka sobie ja27

pewnie mi przejdzie, za parę dni zapomnę, ale póki co.... Jejku, nie wiedziałam że można aż tak zgłupieć;)

Gość gość
Tylko nie pisz, że nazywa sie Dawid Ozdoba :classic_cool:

Gość powiem wam
ja też zwariowała ale on nie jest striptiterem --rozumem cie :)

Gość taka sobie ja27
nie, nie tak się nazywa, ale... cóż już nie chodzi o to kim jest ale oto jak ze mną tańczył, jak patrzył... wiem, wiem taki ma zawód... Ludzie czemu normalni faceci nie są tacy, a moze ja takich nie spotkałam. Wrrr no mogłabym z nim wszystko!

Gość gość
Ty z nim, ale czy on z Tobą?:DI tu akurat nie chodzi o zawód, jaki wykonuje....Zresztą, myślisz, że wszyscy striptizerzy to łatwi faceci?

Gość taka sobie ja27
no właśnie że nie sądzę, wogóle nie wiem co mam myśleć, był taki słodki.... czułam się z nim świetnie, masował mi plecy, szyję, dotykał w taki sposób... ech pozroo żebyś wiedziała...

Gość gość
Dementia, no :classic_cool:.Mam nawet jego gg:P

Gość gość
Wiem, wiem, mnie tez by pewnie po nogach pociekło:oAle Oni spotykają codziennie tyle kobiet, że szansa na upolowanie takiego żigolaka to jak 1 do miliona:o

pozdro, znasz Dawida? moim zdaniem on jest calkiem mrauuu :) ale nie wiem, jakim jest facetem. Napisz cos o nim, hm? :)

Gość taka sobie ja27
no tak, ale ja bym tak bardzo chciała go jeszcze spotkać... ech. W dodatku on jest młodszy, a ja mam męża. Wiem, wiem nie ładnie.

Gość taka sobie ja27

ja go kojarzę tylko na takiej zasadzie że kumpela była fanką \"Amazonek\" i w dzieciństwie bawiłyśmy się w ten program.Ona była jakąś Martą a ja Agnieszką której partnerem ponoć był Dawid Ozdoba :D

Gość taka sobie ja27
a ten Dawid, jest z jakiejś grupy? masz jakiegoś linka gdzie jest jego zdjęcie? tak z ciekawości pytam:)

Gość taka sobie ja27
a może to ten co miał występ w barze? taki blondyn z dredami?

grupa bad boys :) kiedys mial blond dredy, ale nie znam baru, mozliwe, ze tam tanczyl:)

Gość gość
LOLa Lu-->Ja go znam tylko przez gg. Kiedyś namierzyłam ten numer przypadkiem i nie mogłam nie za gadać:DNie zaczaił jednak mojego subtelnego poczucia humoru, wiec już nie gadamy:D. Na mój gust troche sztywny i tylko tyle.

jak dla mnie to jest za mało męski, taka baba trochę i z takim dżolasem mi się kojarzy :O

Gość dupka
pozdro i inne rozpierdalaja wszystkie topiki laska ma problem a wy ją olewacie i gadacie tylko ze soą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Ten wyżej to podszyw:(

Gość gość
Mi sie Ozdoba osobiscie w Amazonkach bardzo podobał, ale jak sie zestarzałam, to mi przeszło;).Zresztą, on chyba nie ma zbyt bogatego wnetrza:o No chyba, ze ma tasiemca:DDobra, już nie obgaduje:o

Gość taka sobie ja27
Wielki problem to może nie jest, ale tak sobie chciałam się tymi przeżyciami podzielić.

Gość gość
Ja mam wszi, jesteś niedoinformowany:o

Gość gość
Ja tam nawet głupieje na jakies 10 minut, jak oglądam filmiki z pokazów takich tancerzy, hhehe, Ty to mialaś live, wiec nie dziwota:PPrzejdzie, przejdzie:D🖐️

ciezko wymagac przenikliwego intelektu od striptizera, ale jest bardzo apetyczny i seksowny :)

Gość taka sobie ja27
jesteście niemożliwe, lecicie sobie równo;) papatki idę spać(?) a może ech..... może pomarzę.....

taka sobie, wiem, ze ciezko zapomniec, swojego czasu dosc intensywnie przezywalam znajomosc z pewnym pieknym modelem :)