Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek_z_

Opóźnieniewytrysku

Polecane posty

Gość Marek_z_

witam! mam wielką prośbę do facetów piszących na tym forum (może i do pań mających partnerów z doświadczeniami;p). chodzi o to, że barzo szybko się podniecam, przez co nie mogę ciszyć się seksem i nie mogę dawać 100%-owej radości mojej dziewczynie. problem ten naprawdę bardzo mnie nurtuje. przeszukałem internet w celu znalezienia jakiegoś środka, który mógłby mi pomóc. najrozsądniejsze wydaje mi się to: http://www.swistak.pl/aukcje/1816970,-CORRIGE-TABLETKI-OPOZNIAJACE-WYTRYSK.html?allow=1 macie na ten temat własną opinię? może ktoś już używał tych tabletek i zechce napisać jak na niego zadziałały? może proponujecie coś innego? proszę nie pisać jakiś głupot, czy obraźliwych tekstów. niestety, przeglądając inne tematy jest tego pełno... ja będę je po prostu ignorował;p

Gość Marek_z_
Ludzie, pomocy...:)

może jakoś inaczej rozwiążcie problem :) Na przykład gdy już będziesz dochodził to wyjdź z niej i ochłonij trochę,popieść jąw tym czasie i później dokończcie

Gość gość
Nie znam skutecznego środka na taka dolegliwośc. Wydaje mi sie, że te tabletki to zwykłe naciagactwo.Problem tkwi w głowie...w psychice, a nie w fizjologii, taka prawda. Tu już szybciej seksuolog pomoże, ale zwyczajnie przejdzie Ci z wiekiem.

Gość bezsens
brać jakies prochy trzeba ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć ps dementia masz też rację

Gość Marek_z_
może i to jest pomysł.. ale ja naprawdę chciałbym się dowpedziec czegos na temat tych srodków opóźniających. bo takie tabletki, choc niewatpliwie są jakąś próbą oszukania natury, wydają mi się naprostszym rozwiązaniem mojego problemu...

Gość Marek_z_
wyczytałem dziś w necie, że dobrym lekiem na to zaburzenie może być Anafranil 25mg. ma ktoś doświadczenie bądź wiedzę nt. tych tabletek?

Gość przejdz sie do seksuologa
i jesli jego rady nie pomoga zabierz sie za dziwne specyfiki:)

Gość nie calkiem wyszło
Takie piguły nie funkcjonują raczej. Są pewnw środki do smarowania, które powodują lokalne znieczulenie, przez co mozesz opóźnić wytrysk( np. są prezerwatywy z taką substancję firmy Durex). Ale najlepiej jak trochę ptrenujesz i poznasz sie sam. Panienka Ci w tym też może pomóc.

Gość Marek_z
czemu uważasz, że one nic nie dają? chyba jednak coś w tym musi być, skoro reklamują je jako tabletki opóźniające wytrysk..

Gość arek_25
Ja to robie tak, ze jak juz czyje ze zaraz "ziuchne" wyciagam penisa i wkladam go dziewczynie w usta, troche sie spuszcze, zeby cisnienie zeszlo, ona mnie piesci i wysysa wszystko i dalej jazda. Potem znowu powtorka z rozrywki i pozniej to juz ona mnie blaga zebym przestal, bo ma juz dosyc, :) A ja wtedy a anala :)

Gość nie calkiem wyszło
Dużo rzeczy jest reklamowanych, które nie bardzo funkcjonują. Moim zdaniem cała sprawa sie rozgrywa w głowie i tu należy szukać rozwiązania. Spróbuj np. się onanizować i wyczuć moment w którym musisz przestać aby nie było po wszystkim. Przenieś potem te doświadczenia na współżycie we dwoje.

Gość Konkursowiczka 1
Anafranil to lek przecidepresyjny, a nie na opóźnienie wytrysku. No chyba, że skuteczność polega na tym, ze po zazyciu ''Anafranilu'' będziesz śpiący i obojętny więc może wyłaczysz psychikę :-(

Gość dirtty harry
Ciesz sie ,ze tak masz,bo ja teraz odwrotnie,zdarza sie ,ze nie moge miec wytrysku,bo zawsze tak mialem,ze musialem sporo sie naszarpac, mimo atrakcyjnej partnerki.A kobiety po to maja łechtcczke,zeby sobie ja piscily .ile chca.Przeciez znakomita wiekszosc robi to od dziecinstwa ,wiec po co to przerywac ,a popiescic ja mozesz przeciez bez uzycia penisa ,tez bedzie zadowolona.