Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdzie to jest

Gdzie w internecie znajdę cennik studiów zaocznych?

Polecane posty

Gość gdzie to jest

Wchodzę na stronę danej uczelni i nie ma tam cennika.

Gość gdzie to jest
Nie dziala

Gość student dzienny
Jakbyś się więcej uczyła, to byś się dostała na dzienne i nie miałabyś problemu. Ale cóż....dzienne studia nie są dla wszystkich.

ależ mądry student dzienny. pewnie z prywatnej uczelni ;) studia zaoczne też są dla ludzi, może ktoś miał super noty a musi iść do pracy ale także chce się uczyć ?

Gość gdzie to jest
I tak nie działa. Wybiorę się osobiście.:D student dzienny---> Widzisz ja nie chcę być do końca życia na garnuszku rodziców. Chcę się usamodzielnić, wziąć ślub z moim chłopakiem. Dzięki studiom zaocznym będę mogła studiować i pracować. Studia dzienne nie dadzą mi takiej szansy.

Gość student dzienny
Mylisz się. Studiuje dziennie elitarny kierunek na jednej z najlepszych uczelni technicznych w Polsce, oczywiście państwowej. A co do zaocznych. Są to studia dla ludzi, owszem, ale tych mniej zdolnych, ambitnych, inteligentnych. Po prostu dla idiotów, którzy też chcą mieć mgr przed nazwiskiem.

Gość gdzie to jest
A kto Cię utrzymuje jeśli można wiedzieć? Masz siłę po zajęciach lecieć do pracy?

a student dzienny ma kompleksy, tylko dlatego nazywa studentów zaocznych idiotami :-o ale to wróci do Ciebie wróci

jakiś Ty mądry popatrzcie no... jak Ci coś nie pasuje to może idź się poucz trochę elitarny człowieku...

gdzie to jest----> no jak kto?? mamusia pewnie hehe elita nie ma czasu na brudzenie swoich delikatnych rączek pracą :P

Gość student dzienny
Nie pójdę się uczyć, bo sesja się już skończyła. Z egzaminów mam 4 -ki i 5-ki, no i stypendium naukowe 340zł. Ale co wy możecie o tym wiedzieć, tłuki?

tłuka to sobie w rodzinie poszukaj... i nie oceniaj ludzi czy są tłukami jak nie znasz ich sytauacji życiowe

Gość student dzienny
Karolina prezentujesz denny poziom. Musiałaś obrażać moją rodzinę? Ale wybaczę ci - pewnie jesteś słabo wykształcona...

Gość student dzienny
z miną zakłopotanego szympansa po stosunku analnym z przywódcą stada zasiadam w ławy sali audytoryjnej Wyższej Szkoły Pszenno-Buraczanej w Pułtusku i kontempluję przedwczorajszy temat wykładu z którego zakumałem tylko: dzień dobry państwu

W życiu trzeba zakasać rękawy i wziąć się do roboty. Jestem na studiach dziennych, jeszcze nie pracowałam i zaczyna mi doskwierać ta sytuacja. W końcu trzeba wyfrunąć z gniazda i wziąć się za robotę, a nie tylko \"mamo daj, mamo daj\"- to odnośnie studencika z Bożej łaski. A skąd wiesz, że jesteś taki mądry? Mój znajomy jest głupi jak but, ale Bozia dała mu zamiłowanie do komputerów, zdał maturę, studiuje na uniwersytecie, ale nie dlatego, że jest mądry, tylko dlatego, że się na tym zna. Do Autorki---> Wybierz się na uczelnię i weź cenniki. Przynajmniej informacje będą wiarygodne.:D

rodzine ;) jak Ci cos nie pasuje to won!! dziewczyna pyta o cos a Ty zlewasz że jest tłukiem a może weź tak spójrz na siebie co? taki elitarny uczeń a innych wyzywa...

jak widac powyżej, studiujący dziennie sa idiotami :D Mam wielki szacunek do osób studiujących zaocznie, nie dość, że pracują to jeszcze mają weekendy zajęte i tylko nocami czas na naukę. A ty jakie masz obowiązki poza chodzeniem na pewno 3 wykłady dziennie i naukę?

studencie dzienny jesteś żenujący. skąd wiesz jakie my mamy oceny na studiach co studiujemy i jakie książki czytamy czym się interesujemy. nie uogóniaj. i nie obrażaj tutaj nikogo. bo sam sobie wystawiasz niezbyt dobre świadectwo.

Gość student dzienny
Student, kochanieńka, nie uczeń.

Gość student dzienny
Karolina, czemu mnie obrażasz?

Gość student dzienny
Ja wyraziłem tylko moją opinię na temat o poziomie studentów zaocznych. Mam do tego prawo, z wieloma miałem styczność. Ty natomiast mnie wyzywasz i obrażasz moją rodzinę. I kto tu prezentuje denny poziom?