Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciezarne pomocy

JAKIE WITAMINY dla kobiet w ciazy?

Polecane posty

Gość ciezarne pomocy

Moj ginekolog zostawil wybor dla mnie-mam sobie kupic jakie chce witaminy,powiedzial,ze wg niego zadne nie sa doskolnale.Dziewczyny poradzcie mi jakies!!!(poprosze tez o cene)

Gość nna83
ja brałam elevit

Gość bziczek
też biorę feminatal - narazie wyniki mam b. dobre. Nie biorę nic wiecej. Nie wiem czy taki mam organizm, czy witaminki dobre;) Druga sprawa - ma niezłą cenę.

Gość ale wredne ludziska na tym f
Zadne...po co sie truc prochami? jezeli masz swietne wyniki, sztuczne witaminy nie sa potrzebne.....

Gość eee wariatka nade mna
:O

Gość bziczek
też mi sie tak wydawało, ale lekarz wytłumaczył mi, ze muszę mieć też niezły zapasik po porodzie, jak dziecko zacznie sciągać ze mnie co tylko możliwe. Jemu nic nie zabraknie, a mnie owszem. Ponadto łatwiej podobno utrzymywać dobre wyniki dzieki sztucznym witaminom niz później leczyc anemię i inne niedobory. A ile w tym prawdy - nie wiem

ja brałam Centrum Maternę...ale te są drogie bo ok 30 zł za 30 tabletek... Zmieniłam na Feminatal...ok 16 zł za 30 tabletek... Porównałam wcześniej składy, są podobne, a Feminatal nawet ma więcej kwasu foliowego i kilka innych:) No i cena rozsądniejsza...a wyniki wciąż mam dobre, a biorę tylko te tabletki, no i jeszcze piję codziennie jedną tabletkę musującego Magnezu, pomagają mi na skurcze łydek:)