Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość między_wierszami

Kiedy miłość już nie pali...

Polecane posty

Gość między_wierszami

Walczyć czy skapitulować?

Gość ja bym walczyła do końca
o chyba, że jest naprawdę źle, że nie tylko miłosc nie pali ale jesteście dla siebie obojętni lub nawet złosci was obecnosc tej drugiej osoby

Jestem z nim 6 lat, skonczylam pierwszy rok studiow...przyjechalam do niego do irlandii- tu gdzie pracuje, on jest tu od dwoch lat, po wakacjach mamy wrocic razem na studia...liczylam ze w moje urodziny mi sie oswiadczy...mylilam sie... wczoraj...miedzy wierszami powiedzial ze nie jestem seksowna...nie umiem gotowac....co mu nie upichce...to za slone...za ostre...do tego...stwierdzil ze jestem glupiutka.Kto z Was czul sie kiedys tak podle? gdy wczoraj powiedzial mi o tej seksualnosci, chcialam wstac i zdusic łzy pod prysznicem...nie moglam sie ruszyc. Ech...co robic... 6 lat..

Gość jeśli najbardziej zabolało cię
że nie jesteś seksowna zamiast to że jesteś głupia to rzeczywiście kretynka z cibie. Dobrze że gość przejrzał na oczy...

Gość zielonożółte oczka
po co sie męczyć...odpu sc sobie...

Gość zielonożółte oczka
ja zerwałam z moim po 4 latach...ciągle twierdzil ze go zdradzam... nie męcz się... widac za dobrze z toba ma...

Ale ja go kocham, nikt nie jest idealny...nie potrafie nie być dla niego czułą, dobrą...może to mój błąd? że zawsze byłam n każde jego skinienie...nigdy go nie zdradziłam...Ech...

myślę że powinnaś z nim poprostu porozmawiać- czasem jak facet coś palnie to...........co wcale nie oznacza ze cie nie kocha

Gość a może poromawiaj z nim
Przecież przez 6 lat musieliście się dobrze poznac, a on dopiero teraz mówi, że jesteś głupia, nieseksowna i nie umiesz gotowac? Może on też tylko cos źle powiedział? Może źle go zrozumiałaś? Tylko romowa wyjasni Twoje obawy.

jak po tylu latach nie ma nic to już i nic nie będzie. Wpakujesz się w dzieci, wspólne zobowiązania i będzie coraz gorzej. Ja mojemu powiedziałam w 4 rocznicę, albo w te albo wewte. I nie miał wyboru:P Taki związek z dnia na dzień jest dla mnie bez sensu. Zmarnujesz najlepsze lata a potem i tak zostaniesz sama? :o

No wlasnie, porozmawiaj. Mój mąz tez czasem jak cos dowali, to ja sie chowam i placze po katach. Potem, jak juz mi przejdzie, mówię mu, ze mnie zranil, a on wielkie oczy robi..... No i cięzko, zeby po 6 latach wciąz kolana wam drżały na swój widok. Z czasem milość przybiera rózne oblicza, nigdy nie jest taka, jak na początku-i nawet lepiej:)