Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam pytanie.....

maluch na plazy

Polecane posty

Gość Mam pytanie.....

Jedziemy na wakacje. Czy 2,5 mies maluszek moze byc na plazy? oczywiscie w godz do 11 i po 15. I to pod parasolem. Czy smarowac czyms?

Oczywiście, że może tylko pamiętaj żeby był w cieniu (polecam osłony/namioty plażowe lub parasole plażowe, sprawdzają się świetnie choć nad morzem lepiej osłony/namioty bo chronią i od wiatru, nie wystawiaj maluszka na pełne słońce i nawet pod namiotem powinien być wysmarowany filtrem bo materiał przepuszcza część promieniowania, wybierz jak najwyższy faktor i udanych wakacjii...

Gość Mam pytanie.....
dzieki za porady. NIe chce rezygnowac z plazy ale chce tez dobrze dla malego

Oczywiście cosik na głowę obowiązkowo, nawet jak nie ma słońca...czpeczka, chustka cokolwiek...krem z duuuużym faktorem - robią teraz specjalnie dla dzieci takie kremy:) Udanego Urlopu:)

Właśnie siedzę nad morzem.Pozdrawiam.Dzieci wywoziłam nad morze od niemowlęctwa.Jak najbardziej , pamiętaj o kremie i czymś na główkę.

Właśnie siedzę nad morzem.Pozdrawiam.Dzieci wywoziłam nad morze od niemowlęctwa.Jak najbardziej , pamiętaj o kremie i czymś na główkę. Jestem 2 tydz.noce chłodne,weż również coś ciepłego dla maluszka.