Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Naked Truth

byłojak ja poderwac to ja chce wiedziec jak jego poderwac

Polecane posty

Gość Naked Truth

rowniez tajemniczy nieznajomy...a ja wzdycham zakochana..:(

Gość Naked Truth
tak myslisz?? ;] ajj ale on jest boski :D

heh kochana tak mu pojechalas ze az zaniemogl , no nic- zdarza sie.. a taki wygadany sie wydawal :D

powtarzasz teksty zaslyszane w dziecinstwie ? tylko one Ci w glowie.. oj biedny-nie przejmuj sie z czasem wyrosniesz i zapomnisz o zlych chwlach :>

\"Ja wiem że Ty też ją uważasz za lafiryndę\" Prawdy nigdy za wiele.\" Tomek mylisz pojęcia lafirynda to dziewczyna, która daje dupy na prawo i lewo bez miłości i zakochania Naked Truth raczej nie jest lafiryndą skoro się zakochała lafiryndy myślą tylko o seksie normalne dziewczyny - o miłości \"ale ostatnio zbyt dyplomatyczny jesteś Zależy Ci żeby Cie tu lubili ?\" nie można być cały czas chamskim czasem trzeba być trochę kulturalnym trzeba znać umiar w jednym i w drugim

to moje \"zakochana\" to mocno przerysowane bylo..tylko ze jak nasze spojrzenia sie spotykaja to az mi sie cieplo robi... i dodam tylko ze widuje go juz dluzszy czas ale jakos ostatnio zaczelam zwracac uwage na Niego, wczesniej jakos nie wydawal mi sie atrakcyjny az tak bardzo-zupelnie nie moj typ, ale znacie zasade ze jak sie jedno przypatruje drugiemu to ta druga osoba zaczyna to dostrzegac i robic tak samo..tylko teraz problem bo po tych spojrzeniach trzeba zagadac a na to to ja juz nie mam odwagi :(

nie poddawaj sie i probuj dalej;) nam imponuja faceci, ktorych nie zraza jedna odmowa staraj sie a moze i osiagniesz cel;)

oprocz wygladu liczy sie tez ta chamia miedzy dwojgiem..najprosciej CI jest sobie teraz wamawiac ze to przez to ze sie jej nie spodobales CI odmowila.. walcz i sie nie poddawaj, spytaj czemu CI odmowila , domyslam sie ze to wymaga odwagi i latwo mi jest CI radzic, ale glowa do samego nieba i sie nie zalamuj!!:)

Tomek kochać a być zakochanym to dwie różne sprawy ona nie napisała że go kocha tylko że jest w nim zakochana, czyli krótko mówiąc: zauroczona jego osobą, w tym głównie wyglądem ja też jestem zauroczony wyglądem tej dziewczyny i chciałem umówić się z nią na kawę, żeby ją lepiej poznać, tzn jej wnętrze, intelekt itp.

Tomek napisalam przeciez ze to bylo przerysowane...nie jestem glupia, pusta dziewucha ktora od tak sie zakochuje :|

kurcze no pozytywnego myslenia to w Tobie nie za wiele....zreszta dziewczyna ma racje- jest kupa innych dziewczyn;) i nie ma sensu sie zadreczac ta jedna. z czasem wypadnie Ci z glowy

oj bedzie ciezej bo widujesz ja 5razy w tygodniu ale oprocz dalszego starania sie o nia pozostaje Ci tylko szukanie innego obiektu ;) badz co badz- GLOWA DO GORY