Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hergberghdfbge

Pytanie do chlopakow!

Polecane posty

Gość hergberghdfbge

Co byscie zrobili jakbyscie do wiedziele sie ze wasza dziewczyna miala przed wami 11 innych? (w sensie sexu) Ja sie dowiedzialem i cos peklo.... niby jest ok ale jakos tak nie do konca Co robic? Ona na prawde mnie kocha a ja ja. Czy to az tak wazne ilu miala wczesniej? Co sadzicie?

Gość PCT
to bardzo wazne,3-4 jeszcze mozna zaakceptowac, ale 11????? latwa byla:o

Wiesz, najważniejsze że się kochacie. To wszystko zależy też od jej wieku bo jeżeli np ma 20 lat to proszę Cię, coś tu nie gra.. 11 ? Zdrugiej strony podziwiać, ze Ci o tym w ogóle powiedziała !

Gość 80 letni dziadzia
cos we mnie pęklo jak sie zwiedzialem zem swoja kobite 78 letnia przed 50 laty bez cnoty wziąl.

Gość hergberghdfbge
ma 26 lat. ale ja ja tak kocham, po co nalegalem zeby mi powiedziala

Gość ołki
no pomóżcie chłopakowi :D

Gość czy ja wiem
moja kolezanka ma 21 lat , miała 11 fecetów i wcale nie byli obleśni , po prostu lubi sex i nigdy nie byli to faceci z dyskoteki czy jacys przyadkowo poznani ...

Gość jak ja kochasz
to z nia badz. W koncu nie liczy sie co bylo kiedys, wazne jest to co jest odkad jestescie razem :)

Gość to nie jest żle
moja w wieku 18 lat miała już przede mną 8 bolców.Przeszkadzało mi to jak cholera!!!!!! Była skorpionicą i lubiła ten sport :)

Gość hergberghdfbge
nie bede umial bez niej zyc... nie ma piekniejszej od niej. ona mnie zapewnia ze byla mloda i glupia i ze teraz tego zaluje. zapewnia ze teraz chce byc tylko ze mna i prosi zebym zapomnial... chce z nia byc wiem to :(

Gość fgnlzsu
a ty ile masz lat i ile partnerek sexualnych na koncie? bo też jest ważna sprawa :O

Gość to nie jest żle
moja też tak zapewniała.Ze ja tylko ja i już.Ze jestem jedyny.Po roku mnie zdradziła.Chiała wrócić jednak ja nie umiem zdrady wybaczyć.A co się teraz z nią dzieje???? Szuka po portalach randkowych tatusia:D I uwierz piękna też była.Nie chce podawać adresu na fotce (byś ocenił)bo być może to czyta.

Gość hergberghdfbge
mam 29 lat. razem z nia 4 partnerki. Dodam ze ona tez o nich wie i wszystko akceptuje. Z jednej strony to przeciez normalne ze kogos miala... nie wiem sam. Nie to ze dziewice bym chcail ale wiecie ....

Gość fgnlzsu
boshe facet 29 lat i takie rozterki?? :O ehh.. dlatego masz tylko 4 laski na koncie, że się tak seksistowsko wobec siebie samej wyrażę.. każdy ma jakąś przeszłość i tyle - ona minęła teraz jesteś ty i chyba tak powinno być zastanów się o co tobie tak naprawdę chodzi..