Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arana

nadpotliwosc i migreny

Polecane posty

Gość arana

Czy mial ktoś z was stosowany botox na migrene lub nadpotliwosc? Zbieram opnie na ten temat bo jestem zainteresowana ta metoda.

Gość Fabiana
cześć, mnie też interesuje botx na zmarszczki.Robilam juz sobie na nadpotliwosc i jest naprawde super, przynajmniej mi baaardzo pomógł:) Chciałabym zrobić sobie też na zmarszczki, czy to też jest tak skuteczne??? pozdrawiam

Gość arana
ooo to dobrze ze dziala moze wlasnie sie tym zainteresuje:) a co do zmarszczek to moge Ci doradzic bo akurat sobie wstrzykiwalam:) naprawde polecam co chcesz dokladnie wiedziec to cos poradze...??

Gość Fabiana
Najbardziej to interesuje mnie cena, jeśli moge zapytać to ile płacilas za ten zabieg?

Gość arana
za zmarszczki mimiczne i kurze lapki placilam okolo 890 zl. a ty gdzie chcesz wstrzyknac najbardziej?

Gość Fabiana
No ja wlasnie kurze lapki to na pewno chce zrobić i jeszcze zastanawiam się nad mimicznymi. A bolało?:/

Gość arana
powiem Ci ze ja akurat jestem malo wytrzymala na bol i naprawde dalam rade:) to sa krotkie zastrzyki pod skore, wiec naprawde czasem nawet nie czujesz ze cos sie dzieje:P sam zabieg trwa od 15 do 20 minut wiec nprawde mozna sie przemeczyc bo warto a i tak wcale nie boli tak jak sie wydaje:)

Gość Fabiana
Achaaa no to super :) A na długo sie utrzymuje ten zabieg??

Gość jest sens
dziewczyny zainbteresowała mnie wasza rozmowa, po ile macie lat?

Gość arana
ogolnie botox utzrymuje sie od okolo 3 do 6 miesiecy, ale to naprawde wszytko zalezy od rodzaju skory itd. a w maire czestszych zabiegow efekt trzyma sie dluzej

Gość Fabiana
podobno kobiet nie pyta sie o wiek, ale że i Ty jesteś kobieta to odpowiem :) Niestety skończylam już 43 latka ;/ a czemu pytasz? Z tego co sie orientuje to te zabiegi można juz robić w troszke młodszym weku :) Musze już iść bo mąż dobija się do komputera;/ Bardzo dziekuje za pomoc koleżanko Arano :) Pozdrawiam serdecznie dobranoc :)

Gość arana
dokladnie akurat to zalezy juz od nas samych kiedy chcemy rozpoczac zabiegi z botoxem, wiadomo ze dzieciom takich rzeczy sie nie robi ale znam niektore dziewczyny ktore w wieku 20 lat juz poddawaly sie temu zabiegowi