Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neolubna

Z ile mogę kupić dobry aparat cyfrowy?

Polecane posty

Gość neolubna

Zamierzam kupić aparat cyfrowy w przystępnej cenie. Moglibyście mi powiedzieć za ile można kupić w miare dobry aparat ?

Dobry to pojęcie względne:D Dla kogoś dobry zaczyna się od 500 zl a innej osoby od 1000:P a dla jeszcze innej od kilku tysięcy:D

Gość dddddd
5000 zł Canon :)

Gość neolubna
Chodzi mi o to żeby rozdzielczość była dość wysoka, dobry zoom optyczny i cena niezbyt wygórowana

Gość to zalezyyy
Jeśli zależy Ci na wyraźnych, ładnych zdjęciach, to nawet za 300 zł kupisz cyfrówkę.

Gość neolubna
Ramirez, dziękuję:)

Gość Farta
Na pewno warto poszukać takiego sprzętu w sklepie na stronie www.androsat.pl . Swego czasu zamawiałem tutaj monitor i projektor. Ogólnie mają praktycznie każdy typ elektroniki, od małej – smartfony po dużą – telewizory.

Gość gość
Dobrą cyfrówkę za ok 400-500zl kupisz

Gość azaeliia
Szczerze powiedziawszy też się sporo czasu zastanawiałam nad tym jaki konkretnie aparat kupić, bo zaczynam swoją przygodę z fotografią jednak mimo tego, ze jestem amatorką to chciałam mieć dobry sprzęt i wyszło tak, że ze sklepu https://e-oko.pl/ na promocji akurat bo przed swietami kupilam Fujifilm X-T20/X-E3 nie jest duzy, a jakosc zdjec jest po prostu rewelacyjna :)

Chyba zawsze jak coś kupuję, to wolę kupić używaną rzecz, o klasę wyżej, czy też lepszą, za te same pieniądze, co nową w sklepie. Oczywiście mowa o elektronice itp.

Gość Esteramalia
Zależy jaki kto uważa za "dobry" :) dla mnie dobre aparaty zaczynaja się od 5 tyś w górę, dla amatora dobry będzie taki za 2 tysiące. Jak nie możecie się zdecydować to spytacie np. sprzedawcę albo jakiegoś profesjonalnego fotografa. W sklepie e-oko.pl jak kupujecie to Pan z tego sklep zawsze doradza co i jak.

Gość prawi 121
za około 1300 zl kupisz dobry aparat

Gość lulka42
Chyba używany :) ale to też nie problem, tutaj jest dobry komis używane aparaty dobrej jakości https://e-oko.pl/20261-komis , za tę cenę można znaleźć porządny aparat używany w dobrej cenie

Gość ryszkol
Tak jak piszecie za 1300zł to z komisu od e-oko.pl na pewno coś się da wyhaczyć, ale czy nowy aparat za taką cenę się da to raczej bym polemizował... kupić jakiś można, ale za dobrej jakości to nie bedzie lepiej albo dolozyc do nowego albo za taka kwote uzywany kupic.

Gość patii45
Jeśli chodzi o aparaty fotograficzne z komisu to trzeba naprawdę wybierać dobrze. Ja mam z e-oko i bardzo mi odpowiada chociaż używka ale nie zamienię na żaden inny.