Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bienfaits

jak wy dziewczyny to robicie ze faceci sie za wami na ulicy ogladaja i podrywaja

Polecane posty

nie wiem, ale skoro ubierając się zwyczajnie się gapią to coś w tym musi być. najlepiej to jakby faceci się wypowiedzieli.

Gość ekoterma
po prostu uśmiech i zalotne spojrzenie na kolo to naprawdę działa:)))

Gość kredka kolorka
bo faceci maja to w naturze zeby sie za dziewczynami ogladac, i oczywiscie czasami to jest przyjemne ale czasami nie bardzo , faceci potrafic byc zwyklymi debilami mnie np. ja np mialam ostatnio taka sytuacje , wyszlam z psem rano ubrana w dlugie spodnie i bluzke na ramiaczka bez zadnego dekoldu, adidasy,jedzie samochod zatrzymal sie (stoje przy domofonie) wysiada i podchodzi koles,pyta jak masz na imie itp. i po jakis 5 pytaniach sie pyta czy sie z nim na sex nie umowie :o i do mnie czy ja przypadkiem nie pracuje w agencji :o no myslalam ze go zabije :o

Gość Zorr
tacy faceci maja najlepiej, podchodza i bez zadnych ceregieli pytaja o seks. Ja sie nawet boje poprosic o zwykle spotkanie, numer telefonu, itp. I kto na tym lepiej wychodzi? Zwykle chamy i cwaniaki.

Gość mis kolabor
No tak ogladaja sie, ogladaja...tylko zamiast sie podniecac tym faktem trzeba sie zastanowic dlaczego sie ogladaja? A) powod pozytywny- masz duze piersi, fajną pupe , jestes wyjatkowo ładna B) wygladasz jak smok, jestes wielorybem etc etc... Wiec moje drogie panie sie podniecajcie sie tym ze faceci sie za Wami ogladaja. :)

Gość upiki 2

Gość ja nic nie musze robic
nie moja wina ze urodzilam sie piekna:P i do dzis mi zostalo:P