Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bienfaits

jak wy dziewczyny to robicie ze faceci sie za wami na ulicy ogladaja i podrywaja

Polecane posty

Gość bienfaits

ja mam wrazenie ze jestem poza wszelkim wzrokiem facetow juz od urodzenia:( moze zle sie ubieram , moze jestem brzydka ale jedno jest pewne, pozostaje niezauwazona a mam 25 lat!

ja nie wiem jak - ale ostatnio to mi się już śmiać z tego chce... Ostatnio nawet już się niepowstrzymywałam Ale z reguły udaje że nie widze.

Ja tez prawde mowic nie wiem, na co az tak bardzo faceci zwracaja uwage... Musze przyznac, ze mam powodzenie, a w ogole nie wiem dlaczego... Nie wygladam jak modelka, a co do ubioru, to pamietam, ze kiedys mialam taki dzien, ze chcialam pozostac niezauwazalna, wiec ubralam szerokie spodnie, bluze, adidasy, zero makijazu (wiec nic prowokujacego czy zwracajacego uwage), a faceci i tak sie patrzeli :O A moze nie jestes wystarczajaco pewna siebie?? (choc ja swego czasu bylam niesmiala, a faceci(wtedy jeszcze chlopaki) zwracali na mnie uwage...) Nie mam pojecia czym to idzie... Najlepiej, zeby sie facet wypowiedzial...

Gość buahahahahaha
dobre ,dobre:D:D:D

Gość mala megivxvxvxvxvxvx
szczerze,to zawsze faceci gapili sie na mnie,usmiechali ,zdarzalo sie ze prosili na kawe:) moze dlatego ze mam urode wloszki,ciemna karnacje,wlosy oczy... ale ubieram sie normalnie,nie wyzywajaco,mowia ze "mam usmiechniete oczy"... w ten sposob poznalam faceta,z ktorym bylam jakis czas... to juz tak jest albo masz cos w sobie albo nie:)

Gość tymczasowy nick
to ze nie mając makijażu facet się za tobą ogląda to nie jest dziwne i mówi Ci to facet, tak się składa, że ja i myśle inni wolimy oglądać naturalność. Dlaczego się za tobą nie oglądają faceci hmm ciężko tak powiedzieć -możliwe że jesteś bardzo skryta i zamknięta w sobie, nie uśmiechasz się -może masz sporą nadwagę i źle do niej dobrany ubiór, np ja nie nawidzę jak kobieta nawet z lekka nadwaga ma odkryty brzuch, wygląda to nie estetycznie -może masz jakieś dziwne uczesanie. złe uczesanie może bardzo zepsuć atrakcyjność - jeśli jesteś szczupła ubierasz sie w w dziwny sposób, nie chodzi mi żebyś nosiła zaraz wyzywające ciuchy, ale takie które podkręsliły by twoje kobiece kształty No i co naważniejsze zacznij się sama czuć atrakcyjną to wiele pomoże

Gość aNNNiiiaa
a ja jestem normalna dziewczyna.. nie ubieram się nie wiadomo jak wyzywająco.. faceci się za mna ogladają.. ^^ a mnie to az tak nie cieszy :) z tego co wiem.. mam to "coś" w sobie i to ich przyciąga:D

ja się tez ubieram normalnie nie maluje się itd. ale to jest miłe uczucie ... generalnie z małymi wyjątkami.

na mnie tez sie gapią i co? mam faceta i inni mnie nie interesują... gapią sie bo sie gapią,może poprostu od tak.. jak ja sie patrze np... na powodzenie nigdy nie narzekałam w sumie... do modelek nie nalerze,ale jestem zadbana,ładnie ubrana,ładnie sie poruszam...może i w tym sęk? moze własnie to jest to co ktoś juz napisał,,masz w sobie to coś albo nie\'\' raz szłam z chłopakim i swoją mamą i mówie tak: co sie wszyscy tak na mnie gapią... taka ładna jestem czy co ?mój chłopak na to,,no jestes\'\' a moja mama \'\'albo tylko ci sie zdaje,że sie na Ciebie patrza\'\' hehe;)

Gość No nie przesadzaj ...
Myśle, że za dużo siedzisz w domu i nie masz okazji do nawiązania znajomości :(

Gość tym razem na poimarańczowo
ale wiecie co w sumie się gapią ale żaden nie podejdzie czyli ja wciąz sama i co mi po tym gapieniu:(

\"moze mialas cos rozmazane na pysku ...\" - - Kurde, mozeeeeee :P Z tym, ze ja mam twarz, nie pysk :) bienfaits - Takie spojrzenia facetow to nic nadzywczajnego... Ja bym na Twoim miejscu bardziej martwial sie faktem, iz nie moge znalezc fajnego, pasujacego do mnie (do ciebie) faceta. Bo powiedz, co z tego, ze jakis facet sie podjara na to jak wygladasz...Watpie zebys chciala byc z facet, ktory tylko chce na ciebie popatrzec.

no to sama podejdz hehe;) a zreszta mało spotykane zjawisko,żeby ludzie poznali sie na ulicy... nie masz pewności,że Ci co sie patrzą nie są zajeci na przykład... juz lepiej chyba na jakomś czacie poznać. Polecam;)tylko trzeba być cierpliwym,wytrwałym ... a napewno sie trafi...

Gość tymczasowy nick
jeśli się za Tobą faceci oglądają i żaden nie podejdzie, przyczyna jedna jesteś tak atrakcyjna że faceci sie Ciebie boją :)

jak by mnie ktos na ulicy podrywał to bym go zbyła ... zresztą i bez tego to robię

Gość trelemorelle
dlaczego zawsze te przecietne dziewczyny twierdza, ze faceci sie na nie gapia?? probuja sie tym dowartosciowac?

Gość tymczasowy nick
nie moja droga wystarczyło by Cię tylko dobrze poderwać :P

Gość tym razem na poimarańczowo
ja jestem przecietna i sie gapią zatrąbią przesyłają buziaki heh to ostatnie mnie rozwala 2 razy mi sie przytrafiło:)

Gość bzyk bzyk
widocznie sie gapia, nie wszyscu leca tylko na suki!! hehehe.... wygląd to nie wszystko. możesz być przecietna ale bije od Ciebie sexapilem badz innym magnetyzmem np i samotna nigdy nie bedziesz! kumasz?

Gość Lubie takich smarkaczy
jak ............. bzyk bzyk zaraz dostaje odruchy wymiotne :( Nie ma to jak zabiera głos idiota myslący jajami Wracając do tematu to musze tobie powiedzieć, że faceci też boja się wystartować :)

a co masz do bzyk bzyk ?? no nie dziwie się ale już taka ich rola, że powinni piersi startować. jak nasza rola rodzić dzieci (:P) nikt za nas tego nie zrobi... przykład drastyczny, pewnie mnie tu zaraz feministki zbluzgają, ale...

Gość bzyk bzyk
smarkaczy...dobre sobie;) jak już to nie smarkacz tylko smarkula... 22 letnia;) i nie odpowidałam załozycielce topicu tylko komus tam wyjzej:) także...

Gość nie wiem na czym to polega
ale kiedy nawet obiektywnie wyglądam doskonale, nie zawsze zatrzymuję spojrzenia mężczyzn...ale kiedy idę na randkę, nie zawsze doskonale ubrana czy umalowana, po drodze wzrok facetów "lepi" się do mnie.. może faktycznie chodzi o jakąś aurę?