Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość calka_18

jak to jest z kończeniem w kobiecie

Polecane posty

Gość calka_18

kochane od 14 dni biore regulon... dzisiaj po raz piewszy w zyciu moj chlopak skonczyl \"we mnie\" w sumie bylam tak spieta ze nawet nie poczulam ale skonczyl:( hmmm... czy ktoras z was juz to stosowala?? i czy moge tak zajsc w ciaze?? no kurcze boje sie bardzo.. wiem ze to glupie pytanie moze ale same wiecie jak to jest miec watpliwosci ...:*

Gość tabsy nie dają
100% pewności przed zajściem w ciąże....jeśli bardzo się boisz możecie dodatkowo stosować gumki p.s.pewnie zaraz mnie tu zjadą te co uważają że branie tabsów i gumki to głupoty bo same tabsy starczą...ale było już tu kilka topików o kobietach ktore stosowały tylko tabsy i zaszły w ciążę tabsy chronią w 99,9%.....gumki w około 64%.....więc jeśli boisz się że znajdziesz się w tym o,1% i zajdziesz w ciąże to używaj tez gumki (to już będzie 100% pewności)

Gość calka_18
hmmm.... no nie wiem wczesniej probowalismy z gumkami ale to kurcze nie jjest mile.... znaczy mile bo jestem bliziutko z moim pieknym ale nie mamy tzw "luzu" a teraz nas ponioslo i skonczyl we mnie:)

Gość tabsy nie dają
no wiesz jeśli bierzesz pod uwagę ryzyko wpadki to możesz kochać się bez gumki...tylko moim zdamiem dziecko powinno być chciane a nie z wpadki

Gość calka_18
oczywiscie i wlansie tego sie boje.. jak widzisz mam 18 lat (no nieskonczone ale to kwestia paru miesiecy:P) noi nie byloby mi na reke ale mam bardzo odpowiedzialnego chlopaka z ktorym jestem juz 4 lata... wiec mimo tragedii jaka by nas dotknela nie mam zas najgorzej

Gość tabsy nie dają
no wierzę że by ci pomogł...tylko ja sobie nie wyobrażam żeby zaliczyć wpadkę a jestem już mężatką

Gość calka_18
uuu noto masz szczescie:) tez bym chciala mimo mlodego wieku:)

Gość tabsy nie dają
wyszłam za mąż jak miałam 20 lat....a zaręczyliśmy się jak miałam 18 :)....ale nie mamy dzieci bo ja nie chce

Gość eeeeeeeeeetam
jak się tabsy stosuje jak trzeba (zgodnie z tym co na ulotce plus rozsądek) to się w ciążę nie zajdzie. proste a jak się pomija pewne istotne szczegóły, typu "oj jedną pigułkę zapomniałam, to wezmę następnego dnia dwie" lub biegunki, antybioptyki etc, nie stosując się do zaleceń z ulotki jak posępować w takich przypadkach, to nie ma co się dziwić

Gość tabsy nie dają
do eeeeeeeeeetam---tylko te topiki co tu było o wpadkach to te kobiety stosowały zgodnie z ulotką,nie wymiotowały,nie zapomniały o zadnej tabletce a mimo to zaszły....była to dla nich tragedia...poniewaz np. jednej nie było stac na dziecko....itp

Gość spokooooooooooo
ciaza to "tragedia jaka by nas dotknela" :O

Gość tabsy nie dają
spokoooooo---no pewnie że tragedia dla kogoś kto nie chce dziecka

Gość eeeeeeeeeetam
nigdy w życiu. albo egzotyczne wakacje albo stresy albo coś tam. a to też wpływa na wchłanianie tabsów i tym samym ich działanie.. tylko muszą być ok dobrane

Gość tabsy nie dają
eeeeeeeeeeeetam---to widzę że mało wiesz na ten temat...tabsy nie dają 100% zabezpieczenia....dają 99,9% ....więc jak ktoś ma pecha to znajdzie się w tym procencie

Gość spokooooooooooo
to po co sie bawi w sex--17 lat z miesiacami?? do nauki! jak chce sie kochac to niech zxalozy i gume i tabletki wezmie. a nie potem wygaduje ze ciaza to tragedia, ehhhhhhh

Gość tabsy nie dają
no to właśnie jej powiedziałam że jak na 100% nie chce dziecka to ma stosowac i tabletki i gumki

Gość eeeeeeeeeetam
trochę wiem. z autopsji od wielu lat i z praktyki moich lekarzy nic nie jest pewne, ale jak obserwujemy swoje ciało to jesteśmy w stanie przewidzieć pewne konsekwencje działania różnych czynników

Gość tabsy nie dają
ale po co obserwować swoje ciało przy braniu tabletek?...to i tak jest wszystko ''poustawiane''przez tabsy to nic nie zauważysz....szkoda ze nie mam linka to tych topików o wpadkach to moze bys uwierzyła.....podejrzewam ze tez stosujesz tabsy i temu tak bronisz .....tylko zebys sie nie zdziwiła jak wpadniesz bo to naprawde mozliwe....spytaj lekarzy powiedza ci ze szanse na wpadke sa małe ale SĄ

Gość co za lipton
jak sie chcesz kochać to bierzesz całą odpowiedzialnosc za to co sie moze przytrafić - uwzglądniasz wpadke. Jak nie chcesz mieć dziecka z przypadku to sie nie sekś - albo rybki albo akwarium

Gość Herbtka99
no tak tabletki daja te 99% pewności, i sa obecnie najskuteczniejszym środkiem anty, uważam ze łączenie ich z prezerwatywami to przesada, uwazam ze zabezbieczajac sie w jakikolwiek inny sposób tez trzeba sie liczyc z ewentualna wpadka, a ten 1% ryzyka to bardzo malo i wpadka jest prawie niemożliwa