Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BABAAAA

Kobitki,które zaszły w ciąże przez stosunek przerywany!!!

Polecane posty

Gość BABAAAA

dużo Was jest??????????????jaka jest możliwosc ciąży jesli stosunek był cztery razy w jednym dniu a mężczyzna za każdym razem mył się tam?czy to daje jakąs pewnosc?

Gość boshhheeee
dziewczyno w jakim ty swiecie zyjesz ...stosunek przerywany jest nieskuteczny....zastosuj jakąs inną metodą.....ty wiesz ile dzieci się rodzi z tej twojej metody

Gość calka_18
zadna pewnosc!!masz zero pewnosci!! no chyba ze to byly dni nieplodne, twoj chlopak ma "slabiutkie" plemniki i do tego wyszedl duuuuzo wczesniej przed wytryskiem:)

Gość BABAAAA
według moich obliczeń miałam dni płodne,od stosunku minął ponad tydzień piersi mnie bolą od paru dni, do @ jeszcze prawie dwa tygodnie więc mam nadzieje,że to ból przed@

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
BABAAAAAAA nie wiem jak ty ale ja juz od 2 lat caly czas stosunek przerywany i czy to dni płodne czy nie ale stosunek musi byc przerywany nie wiem chyba moj facet wie najlepiej kiedy wyjąc

nie wiem nie powiem ci czy jestes w ciąży ale na ból piersi spowodowany ciążą to jeszcze za szybko stanowczo zaszybko nie ma co sie martwic bedzie dobrze w ciążę jest trudno zajsc jesli sie boisz to zabezpieczaj sie bedziesz pewniejsza

wlasnie wczoraj mialam zamar tez rozboczą ten temat

Gość żona marynarza
do autorki wątku stosunek przerywany to nie jest żadna METODA!!!! Nie zdziwilabym się gdybys zaszla w ciąże bo nie bylas W OGOLE ZABEZPIECZONA i mialas DNI PLODNE Czemu coś takiego robicie?Szanse na ciąże duże a przyjemność z seksu żadna tylko ciągle stres i czekanie nie rozumiem tego poc o to robicie

ja osobiscie przez pierwsze miesiące zylam w stesie teraz sie wogóle niczym nie martwie kochamy sie bez zadnych zabespieczen i jest suuuuuper tylko moze cos nie tak z nami skoro przez dwa lata nie ma dzidziusia moze ze mna cos nie tak albo mój ma wiatr w jajach

Gość BABAAAA
nigdy się nie martwiłam bo zawsze zbliżenie było w dni niepłodne a tym razem BACH!były raczej płodne,ale z tym zajsciem w ciąże to przyznaje ci racje ,nie jest łatwo !

Gość żona marynarza
Ty masz chyba wiatr w głowie, sorry ale samo mi się nasuneło;)

Gość do xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
to nie prawda ze w ciąże jest trudno zajść....jesli kobieta i mężczyzna sa zdrowi to jeden raz wystarczy rzeby zostac rodzicami

no masz racje to zalezy duzo od zdrowia i organizmu ale sama przyznasz ze duzo młodych ludzi ma problem z zajsciem w ciążę

Gość do xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
na ma to racja.....tylko przeważnie jest tak że ten co nie chce to non stop zachodzi w ciążę (z wpadek oczywiście)....a ten co bardzo chce to nie może mieć..........ale naprawde jak jest się zdrowym to raz wystarczy.....

wlasnie dla mnie to jest troche dziwne ze przez dwa lata bez zabezpieczen a to nic i jeszcze dodam ze raz w dni płodne do konca i nicccc chyba czas sie wzia za siebie

Gość to xxxxxxxxxxxx
miało być ''no tak to racja''

masz w 100 % racje podpisuje sie pod twoja wypowiedzią

Gość do xxxxxxxxxxxxxxx
no ale zawsze stosujesz ten przerywany....jeśli chcesz dziecko to zróbcie to ''do końca'' i zobaczysz na pewno zajdziesz

no ale tak tez skumalam o o chodzi

Gość BABAAAA
xxxxxxxx wiatru to raczej nie ma:)ale takie jest życie niektórzy zrobią to tylko raz i dzidzius a inni mają szczęscie? nikt na to pytanie nie odpowie siła wyzsza!

od 2 lat stosuje przerywany no moze ze 3-4 razy bylo w gumce ja nie chce dzidziusia ale jak by byl to tez bym sie cieszyla chce studia skonczyc(jeszcze rok) i z chlopem zabieramy sie do pracy tylko wiesz teoche mnie to martwi ze tyle czasu przerywany raz nawet w dni płodne do konca a tu nic a nic

Gość do xxxxxxxxxxxxxx
coś mi się wydaje ze ty jednak podswiadomie już bys chciała zajsc :)...a ile masz lat jesli moge wiedziec

wlasnietylko ze kazda z nas ma inny organizm i zdrowie niektorym nawet wystarczy raz stosunek przerywany a tu dzidzius

21 lat a wy macie juz dzieci jesli mozna wiedziec

Gość do xxxxxxxxxxxxxx
własnie...dlatega ja bym nigdy nie zdecydowała się na to (na przerywany)

Gość do xxxxxxxxxxxxxxxx
ja mam 24 lata.........nie mamy z mężem dzieci bo ja strasznie nie chcę dziecka...mam manie na punkcie zabezpieczeń

a ja nawet chciala bym miec mam kochanego chlopaka i jak jzu by cos bylo to moze bym sie troszke zalamala ale i tez cieszyla ja bym chciala bardzo miec dziecko tylko bala bym sie porodu okropnie

Gość BABAAAA
pamiętam,że raz tez miałam do końca w dni płodne ,@ mi sie spozniała byłam u gina podejrzewał wczesną ciąże zrobiłam test był negatywny@miałam wywoływaną więc teraz sama już nie wiem skoro ciąży nie było to chyba ze mną albo z moim facetem nie tak!

Gość do xxxxxxxxxxxxxxxx
poród podobno jest straszny....męczysz się w bólach przez kilkanaście godzin :O......ja nie lubie dzieci i nie czuje potrzeby zeby miec dziecko

ja tez tak mysle ze cos ze mna nie tak