Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cathalla

co faceci robią z penisem gdy siedzą na kiblu??

Polecane posty

Gość dobrze jej tak
Facet przychodzi do gazety zamówić ogłoszenie: "Zaginął ukochany kotek mojej żony - czarny, białe skarpetki, wesołe ślepka, figlarne usposobienie. Dla znalazcy nagroda 5000 złotych!" - Czy to aby nie za dużo? - zdziwił się redaktor. - Nie ma obawy, sam sk**wiela utopiłem.

a więc...z tego co sie orientuję to rodzyny to zaschnięte kawałki kupy wiszące na włosach w okolicy odbytu:O:P

ależ skąd :O:O:O my po pierwsze nie mamy włosów w okolicy odbytu:O:P to wiedza czysto teoretyczna nabyta na owym forum :classic_cool:

Gość dobrze jej tak
uwielbiam brązową fuge na bieliźnie kobiecej.....ochyda a fuj

Właśnie chodzi o to, że raczej nikt czegoś takiego nie ma, to jest konstrukt czysto abstrakcyjny, ktoś by chyba musiał srać jak królik i to na boki, żeby mu się jakieś bobki przyklejały do herów na dupie:) Ale wszyscy o tym piszą. To tak jak o 25 centymetrowych penisach:classic_cool: Nikt ich nigdy nie widział i nie doświadczył, ale piszą o nich na forum prawie wszyscy:P

Gość crocid.
to już sie wkurzam... kurwa! a co możemy robić? Nie znam żadnego faceta, który zastanawia się co z nim robić. Po prostu siadamy na klopa i walimy kloca. Jaki problem jest z kutasem? Wisi, stoi, leży na nodze, podryguje.... skąd mam wiedzieć. Jak widzicie..... pojawiają się jedynie poglądy, że nic się z nim nie dzieje, a my jesteśmy zainteresowani jedynie czytaniem kosmetyków (brawo dla tego co to napisał! przyznaję się ze też tak robię). A wy kobiety co robicie z cipą jak robicie kupę?

ja jej w ogóle nie zabieram....po co ma oglądać takie okropieństwa?:(

Gość page down
nic, ona nam nie przeszkadza :P

Gość crocid.
do nigdy nie miałem dziewczyny... Jak możesz mieć dziewczynę jak swój wolny czas poświęcasz na badania naukowe dotyczące srania.... A nawet jeżeli nie robisz badań - to jak ona miałaby wytrzymać z Tobą gdybyś jej zrobił wykład z tego czy osrywasz swego chuja czy nie podczas sraczki? Poza tym rusz się chłopie na miasto a nie ślęczysz przed kompem. W kompie kobiety nie znajdziesz.... Ja spadam. Pozdrawiam ludzi z jajami i zdrowym podejściem do tego forum.

Gość Boszzzzzz
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 --> właśnie przeczytałam Twoją odpowiedż na pytanie w temacie. :D:D:D A'propos, nie myślałeś nigdy o tym, żeby wydać książkę? Serio pytam. :classic_cool: