Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cathalla

co faceci robią z penisem gdy siedzą na kiblu??

Polecane posty

foch, ja też czytam ! Bez gazety albo choćby telefonu komórkowego nie pójdę 😡

polewka to w sumie chyba często towarzyszy defekacji co? :D z tego napięcia to i mocz honorowo oddaja :classic_cool:

ale siedzisz potem na tym godzinę?:O ja czytam napisy na kosmetykach :classic_cool:

Gość Boszzzzzz
Foch - ale nie równocześnie, przecież tryskaliby po ścianach. :O

no to w razie potrzeby wciskają go pomiędzy nogi chyba :D

nie ma co...trzeba poczynić obserwacje ornitologiczne :classic_cool: szykuję już strój maskujący :D

Gość Boszzzzzz
Można po prostu uczciwie zapytać, myślę, że z radością opowiedzą w detalach. :classic_cool:

Gość asz
e tam świnie,nudzą się i sobie pitolą.

Gość Invi
Hehehe:D:D Zwijam sie ze smiechu:D:D:D Pozdro kobitki;)

Gość hrum hrum
:P

Gość kreca mak a maly wisi i patrzy

Gość crocid.
ja zdejmuje skarpetki ze stóp i swojego kutaska ubieram w nie. Jak długo kręce makowca to birę pędzelek i maluje pisanki.

Gość crocid.
a jeszcze mi sie przypomniało ze czasem jak nie czytam gazety to z nim rozmawiam, albo go oglądam.

Gość Boszzzzzz
Myślę, że mogą go też zwijać w rulonik i trzymać pod pępkiem. 🖐️

Gość Belfegor czyli upior z Luwru
zwijac w rulonik i trzymac pod pepkiem to juz artystyczna wyzsza szkola jazdy konnej

A więc tak. O kładzeniu na desce nie ma mowy. Podczas robienia kupy;) penis raczej nie stoi więc nie sięgnąłby na deskę, no chyba żeby się bliżej podsunąć, to może koniec dotknąłby tylko do deski. Ale ja zwykle siadam głębiej. No więc zwisa ale tu jest rzeczywiście pewien problem, bo może, zwłaszcza jak jednak jest w częściowym wzwodzie, o co wcale nie trudno, bo wzwód może się pojawić bardzo szybko i minąć bardzo szybko wcale nie z powodu podniecenia. No więc czasem może dotknąć do brzegu kibla, tego z porcelany i to nie jest przyjemne. Nie dlatego, że zimne ale dlatego, że to jednak zwykle nie jest takie czyste. Tak więc ja właśnie zwykle trzymam go lewą ręką, tak naciskając na dół, żeby nie dotknął do brzegu kibla. Też się zastanawiałem, czy nie może dotknąć np do kupy albo do osranego papieru leżącego w kiblu ale odległość jest za duża. Penis nie wystaje w dół pozycji siedzenia na kiblu wiele więcej niż jądra. Choć własnie raz zdażyło mi się, że dotknął papieru bo papier leżący w kiblu wystawał wyjątkowo wysoko, ale w tym miejscu papier był całe szczęście suchy i czysty. Zastanawiam się czemu jądra a w przypadku kobiet cipka nie ubrudza się od kupy, szczęgólnie podczas rozbryzgów towarzyszących sraczce albo kody kupa spada z wysoka do wody i też tworzą się rozbryzgi. W tym pierwszym przypadku chyba po prostu natura zaprojektowała nas dostatecznie dobrze natomiast w drugim, widocznie mam szczęście:) Co do masturbowania się podczas siedzenia na kiblu. Kiedy penis by się naprężył to mogłoby być bolesne siedzenie na kiblu, bo naprąża się przecież wtedy i okolica krocza. Poza tym ewentualny wytrysk poleciałby nie wiadomo gdzie, więc to odpada. Natomiast kiedy już tak trzymam mojego przyjaciela, to miętosze go w ręku ale nie wywołuje to wzwodu. Nie każde miętoszenie bowiem wywołuje wzwód i nie każdy wzwód jest wynikiem miętoszenia. Zależy np. o czym się myśli. No a co do czytania to też albo biorę sobie coś do czytania albo też rozglądam się po łazience, widzę, że to niesłychanie popularne. No chyba odpowiedź wyczerpująca:)?

Gość super odpowiedz
:D fachowo i na temat ;)

Gość ..ale o co chodzi
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 -poprosze o skrót bo nic z tego nie rozumiem

Gość fsdgsdgf
Zastanawiam się czemu jądra a w przypadku kobiet c*pka nie ubrudza się od kupy, szczęgólnie podczas rozbryzgów towarzyszących sraczce albo kody kupa spada z wysoka do wody i też tworzą się rozbryzgi. polemizowalabym :P:O

fsdgsdgf Z czym byś polemizowała? Z częścią pierwszą, druga czy obiema? Czy zdażyło Ci się, że ubrudziła Ci się cipka w tym pierwszym lub drugim przypadku? Wiem, że jesli chodzi o drugi przypadek, to jest to możliwe, dlatego ja zawsze przed sraniem wkładam na dno kibla trochę papieru toaletowego, żeby nie tworzyły się odbryzgi, ciekawe czy też tak robicie? A co do pierwszego pytania, to kiedyśwałkowałęm ten temat z pozdro600 i przynajmniej ona zaświadczała, że w przypadku sraczki cipka się nie ubrudzi no ale może tak jest w jej przypadku a nie w przypadku wszystkich kobiet. U facetów jednak, całę szczęście, np u mnie jądra nigdy się nie brudza:)

hahahaha ale gooopy z was :P :D :D :D aż musze z ciekawości mojego faceta zapytac bo przez prawie 6 lat bycia razem sie nie zastanawialam nigdy co sie dzieje z jego penisem jak on robi kupę :P :D :D :D

też nie podejrzewałam, że to może być aż tak ciekawe...tyle mozliwości :D też swojego dziś spytam :D:classic_cool:

Pozdro raczej ma rację. Przynajmniej mi sie nic nie ubrudziło nigdy w tamtych rejonach, chociaż są to rejony wyjątkowo bliskie i pokrewne. Nie rozumiem także fenomenu forumowych tzw. rodzyn, które nie wiem, jak i gdzie miałyby się utworzyć, ale to już inna historia;) Generalnie- temat przyjemny:P