Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość malenstwo70.

Seks z chlopakiem / dziewczyna z kg + super fajne przezycie

Polecane posty

Gość malenstwo70.

Pisze tylko z jednego powodu wiem ze na to forum wchodzi wielu ludzi ktorzy borykaja sie z waga i z niskim poczuciem wlasnej wartosci dlatego kilka slow o moich przezyciach. Poznalam jakis czas temu chlopaka z kilkunastoma kg na plus. Wszyscy moi faceci z ktorymi do tej pory bylam byli bardzo szczupli, On nie jest i to jest jeden z jego najwiekszych plusow, bo dzieki temu odkrylam jaki to jest niesamowity fan byc z kims kto jest cudownie delikatny w dotyku, nie ma wystajacych kosci i jest nieziemsko wrecz seksualny. On chce schudnac bo jest zmeczony swoja waga i pewnie powoli to zrobi ja go oczywiscie bede w tym wspierala chociaz nie do konca jestem z tym szczesliwa. Jedno jest pewne zaden inny facet w calym moim zyciu nie nakrecal mnie tak jak ten chlopak. Moglabym go dotykac bez konca to jest czysty fun i mega przyjemnosc. Jesli macie ekstra kg nie martwcie sie , seksualnosc to cos co istnieje pomimo to , czasami wrecz dodaje uroku, pociaga i kusi. Wiec nie zamykajcie sie w swoich kompleksach i cieszcie zyciem naprawde warto. Pozdrawiam.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować