Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katarzynka23

Spacerówka CONECO model SOLAR.WASZE OPINIE.

Polecane posty

KATARZYNKO Ja co prawda nie miałam ani nie mam tej spacerówki, ale miałam styczność z fotelikami firmy CONECO. I.............niestety mam o nich negatywną opinię. Pierwsza zasadnicza wada to materiał z którego były wykonane: Dzieci mi się w nich pociły niemiłosiernie, nawet gdy było chłodno i na niewielkich dystansach, były za każdym razem mokruteńkie (zaznaczę tu, że nie przegrzewam Dzieci, bo akurat na tę kwestię zostałam bardzo uczulona jeszcze gdy leżały w szpitalu). Druga sprawa to wkurzająca budka - gdy jej nie przytrzymywałam składała się. Następnie - pasy bezpieczeństwa - nie wiem kto wymyślił ten zamek, ale zawsze miałam problem z zapięciem pasów a także z ich rozpięciem - no tragedia! Kolejna kwestia to system montażu pasów - ciężki i nieporęczny. Ogólnie Coneco prezentuje ładny wygląd i niby maxymalną funkcjonalność za niewielkie pieniądze, z tym że niestety za tym idzie fatalna jakość. Jeśli chcesz dowiedzieć się jak oceniają te akurat wózki inne ich użytkowniczki proponuję: http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22462 Może tam coś znajdziesz.

Gość podpowiedzcie
ja mam coneco ale traffic ogromny plus za bude!!!!!!