Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

deko

stasznie mi dziś żle

Polecane posty

głowa mi pęka... koszmar miałam w nocy... wszystko jest do d... płakać mi się chce ...

Gość SWA
kaca masz?

wszystko mija.... ból.....smutek......radość....życie..... więc nie traktuje tego jako stanu wiecznego....... a co przyjdzie? tego nikt nie wie :)

nie mam właśnie kaca - chyba że takiego z tygodniowym opóźnieniem.

wziełam już dwa apapy i nic :( jeszcze padać zaczeło :( płakać mi się chce ...

Gość porzeczkowo-malinowa
... amnie jajnik boli :o

Gość agnesina
ja wczoraj zle sie czulam, mialam depresje. dzis czuje sie lepiej. zrob sobie spacer wsrod zieleni lub male przytulanko z ukochanym. pomaga

ten ból też znam :( ale głowa jest gorsza - serio ------------- nikt mnie nie kocha dlaczego inni mają szczęście faceta, dzieci itd. a ja jestem sama, nie chce tak mam już 25 lat ------------- i dziś właśnie łapie doła. ------------- łeb mi pęka na dodatek ------------ smutno mi strasznie

trzeba mieć ukochanego ja już nie mam i z tego powodu też mi smutno i ta głowa jeszcze po dwóch apapach to chyba powinno przejść?

a ja jestem mezczyzna.. tez mam 25 lat i jestem sam.. ale zby mi bylo tak zle.. to nie dla mnie :)

bądźcie moimi przyjaciółmi internetowymi... ---------- mnie tak dziś dopadło --------- jeszcze mi się koszmar śnił w nocy że moja babcia umarła - śnił mi się cały pogrzeb wszystko pokolei całe przygotowanie i sam akt końcowy, a był tam ten mój nazwijmy go ex i on mnie wspierał w tych trudnych chwilach.

mi na głowe apap działał - na menstruacyjne mi nie działa,

nie ma to jak takie sny , które potem cały dzień siedzą w głowie...i nie daja spokoju mi sie niedawno śniło że to ja umarłam, ale wcześniej długo leżałam, nie moglam sie ruszać i mówić...płakać mi sie strasznie chcialo jak widzialam mame siedzącą przy mnie...i tak umarlam...i starsznie plakalam przez sen, jak sie obudzilam bylam cala mokra od łez... i caly dzien do kitu był...koszmar kurka czemu tak to jest, że czasem to tylko siąść i płakać..?

Gość agnesina
jak ci sie snilo ze umarla ci bacia ciesz sie - to oznacza ze bedzie dlugo zyla. mi sie raz tak snilo ze umarl dziadek. bylam wystraszona bo on jest chory ostatnio. rano dzownie do domu roztrzesiona - okazalo sie ze mu sie polepszylo.

aale czasem sie chce płakać ale się nie da... narazie musze leciec ale tu wrócę jeszcze

wróciłam na chwile, nie popuściło ... i na dodatek jeszcze jakaś orkiestra weselna ma próba - musiałam pozamykać wszystkie okna żeby tego nie słyszeć.