Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kierownica

PRAWO JAZDY HELP!

Polecane posty

jak bedzie nowela, z takim zapisem, to bedzie trzeba dokupic,dopóki mnie ma obowiazuje rozporządzenie, którego tresc Ci wkleiłam EOT

Gość kierownica
ok mysle ze najlepiej bedzie jak pojde do wordu i sporuje sie zapisac na egzamin,jak mnie cofnie to wykupie dodatkowe jadzy a jak nie to i tak wykupie:):)dziekuje wszystkim👄🌼

Gość kierownica
sprobuje:obosz:)dzieki arava i bubba:)

Gość bubbaa
dokładnie tak kierownica!

ja zdawalam prawko jakies 3-4 po ukonczeniu kursu i choc w miedzuczasie zasady sie zmienily to prawo nie dziala wstecz i moglam bez problemu zdawac. musialam tylko przyswoic nowe zasady, ktore okazaly sie latwiejsze;]

Gość kierownica
crazy boogie tez mysle ze moj kurs nie powinien byc anulowany bo weszly nowe zasady!

Gość bubbaa
łatwiejszy nowy? nie żartuj sobie.... w takim razie czemu jest sporo mniejsza zdawalność niż na starych zasadach??

Gość kierownica
placyk jest troszke latwiejszy,wiesz co bedzie i poszerzyli luk o 0,5 metra chyba

Gość bubbaa
kierownica jest tez ci tego życze, bo szkoda wywalać kase , ale jesli zdajesz w dużym mieście wojewódzkim to sporo bedziesz musiała i tak wyjeździć tych godzin, bo zasady mocno sie zmieniły! no nic powodzenia!

Gość bubbaa
Łuk łatwieszy, choc i tak masa ludzi go oblewa :o ale miasto prosze cie komentować mi sie nie chce

Gość kierownica
no zamierzam 10 wykupic zobaczymy co z tego bedzie:ocholera tyle kasy:(

Gość kierownica
jak ktos napisal-miasto to loteria wiec tez szkoda gadac...

Gość bubbaa
loteria z czego masz zapewnione bite jeżdzenie 40minut i parkowanko (to akurat nie trudne dla mnie ), ale wiem, ze czasem takie miejsca wymyslają, zę maluch by sie nie wcisnął. Oólnie szkoda gadać...

Gość kierownica
masakra bedzie

Gość bubbaa
z mojego doświdczenia, tylko opanowanie i spokój ratuje, jak ktos jest nerwus to sam sobie zrobi pod góre, a niestety 3/4 ludzi czekających na egz zjada nie tylko paznkocie ale i palce z nerwów

oczywiscie, ze latwiejszy! wczesniej sprawdzano glownie co umiesz na placu i malo kto docieral na miasto. zrobiles cos nie dokladnie na placu co mialao malo wspolnego z jazda i po egzaminie. za to teraz plac robi sie w 5 min, a jak ktos umie jezdzic to w koncu moze sie na miescie wykazac. parkowanie odbywa sie w normalnych warunkach, a nie miedzy slupkami, ktoreych pozniej nigdzie nie zobaczysz. a oblewa wiecej osob bo sobie nie radza ze stresem. duzo osob uczy sie jezdzic na pamiec i to podczas nowych zasad szybko wychodzi. mieszkam kolo czestej trasy egzaminow i widze czasem taka bezmyslnosc, ludzie zamiast myslec o jezdzie to sie niepotrzebnie stresuja jakby od tego mialo zalezec ich zycie. mam prownanie bo uczylam sie straych zasad, a zdawalam i na starych i na nowych. z czego na nowych zdalam od razu.

nie moga Ci dac za malego miejsca do prkowania bo oni tez maja zasady, a jesli sie ich nie trzymaja to od tego sa kamery aby sie odwolac. maja wskazac Ci miejsce gdzie moga sie zmiescic 2 auta do koperty i do reszty parkowan takie gdzie swobodnie mozesz otworzyc dzwi po wjechaniu

Gość bubbaa
ze stresem masz racje, bo sama o tym włąsnie napisałam, ale stres to nie wszystko, egz jest zwyczajny za długi i każdy madry instruktor ci to powie! a zdawalność spadła bardzo...

Gość kierownica
ja chyba wezme jakas ziolowa tabletke na uspokojenie bo rzeczywiscie ten stres jets zabojczy!:o

Gość bubbaa
hehe, a rozumiem, że masz kamery na zew auta? :D Jasne, a ja sama widziałam jak jeszcze L-ka na kursie byłam egzamin ktory skonczyl sie oblaniem przez to, ze było za mało miejsca! a zasady obchodza mocno!

Gość bubbaa
zdecydowanie masz racje :o pisze tylko o tym co widzialam

Gość bubbaa
kierownica powodzenia! bo dyskusja idzie donikad

kamery sa w srodkul ale pokazuja to co dzieje sie w srodku i na zewnatrz, dziwne, ze ze swoich obserwaji o tym nie wiesz. przepisay sa przepisamy i kazdy sie ich trzyma, a jesli nie nikt ci nie broni sie odwolac od decyzji. gdybym sluchala ludzi takich jak ty nigdy bym nie zdala. grunt to liczyc na siebie i to co sie umie,a nie sluchac innych, szczeglnie tych, ktorzy razem z toba czekaja na egzamin. czasem takie glupoty mowia...prawda jest taka, ze nie ma reguly na zdanie egzaminu poza jedna umiesz to zdasz.

Gość bubbaa
widze. ze zycia nie znasz, ale spoko

Gość worek na glowe
e ja tez mam niedlugo egzmain i tylko 4h dokupione a nie jedzilam juz w choooj czasu a ja rych drogowy to zpaominam blyskawicznie ze stresem, se nie radze ale to jest kiła i mogiła serio bo przed 1 egzmainem mialm duzo jazd wykupionych i wszytsko czaiłam poszlam na egzmain i taka pustka w glowie , jak tu jechac w ogole nic do mnie nie docieralo 😭

Gość kierownica
tak grunt to liczyc na siebie i miec oczy wszedzie szeroko otwarte patrzec na znaki swiatla pilnowac plynnosci jazdy i podejsc chyba na luzie bo inaczej sie nie da:o

Gość worek na glowe
no ja jechłąm patrzylam sie na swiatlo niby zielone al ejuz niczego nie bylam pewna normalnie wszystko mi z glowy wyleciało ;p przed nastepnym egzmainem to sobie wykupie ze 20h :classic_cool: