Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość realista nie materialista

Dlaczego kobiety są skąpe ?

Polecane posty

umieja wydawać tylko na siebie, od łaski dadzą coś do jedzenia chłopakowi gdy ten siedzi u niej..( bo oczywiście królewna nie przyjedzie do niego)...a ogólnie jest coraz gorzej!!! wymagają kasy na ciuchy...nawet wakacji !!! Do roboty panie nie kończyć beznadziejne humanistyczne studia, które dają prace za 700 zł bo potem tylko żerujecie na facecie...

Gość gazety ksztaltuja ich poglady
ze tylko kupujac nowe rzeczy mozez byc szczesliwa, a one lykaja to jak mlode pelikany.... a do tego jeszcze postawa roszczeniowa

prawda w ocy kole dlatego cicho siedzicie ?

Gość kyoto kyoto
w ocy w ocy , ja mam to w tym trzecim :P:P

Gość może ja ci to wyjaśnię
jak stare przysłowie mowi "z kim przystajesz takim się stajesz" siedząc z wami starymi pierdołami z wężem w kieszeni (nie mówią o tym jednookim pomiędzy nogami) same stajemy się skąpe

Gość mimo iż jestem kobietą
niestety muszę się z Tobą zgodzić. Naprawdę nie wiesz z czego to wynika ?

no wlasnie nie moge tego pojac dlaczego.....

no przecież napisałam - mamy doskonałych nauczycieli w naszych mężczyznach :)

Gość xxxxxxxxxxxxxx
a co wy kobiety uwazacie sie za zwierzatka typu papuga ?

zaraz tam papuga!!! po prostu my zwierzątka stadne jesteśmy, a w stdzie jest tak "jak nie możesz kogoś zmienić to się do niego przyłacz"

Gość mimo iż jestem kobietą
zapewne nie widzisz , że ten problem dotyczy również młodych mężczyzn ? To nie jest kwestia skąpstwa...błędne słowo. Skąpstwo przeważnie równa się nadmiernej oszczędności, a niestety nie to jest probleme , o którym mówisz. Problem tkwi w złym wychowaniu. Tak, tak dobrze czytasz. To jest wynik złego wychowania. Bardzo długo analizowałam ten problem i nie ma innego wytłumaczenia. Już Ci piszę dlaczego tak to rozumiem. Wbrew pozorom mieliście to nieszczęście urodzić się w czasach przemian. Rodzice większości z was pamiętając ciężkie czasy typu brak towarów w sklepach, stanie w kolejkach, fajne ubrania tylko w pewexach itp. chcieli wam wynagrodzić to, czego sami nigdy nie mieli. Mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi. Dzięki temu zaczeli wyręczać swoje dzieci we wszystkich obowiązkach, podawać im wszystko pod nos i co najlepsze, bo sami tego nie mieli. Zapewne ich intencje były dobre, ale wynik tragiczny. Masa nie przystosowanych do życia, rozpieszczonych szczeniaków. Dlatego napisałam wcześniej, że to dotyczy kobiet i mężczyzn. Taka jest niestety prawda. Większość młodych ludzi dzięki temu uważa, że wszystko im się należy. Tak naprawdę nie macie wzorów ani ideałów. To jest tragiczne i niczego dobrego z tego będzie. Poczytaj tematy innych młodych ludzi, zobaczysz prawdę. Oskarżacie się wzajemnie zapominając , co naprawdę w życiu jest ważne, a może po prostu tego nie wiecie. Ja miałam to szczęscie urodzić się trochę wcześniej i poznać prawdziwy smak życia. Dzięki temu mogę trzeźwo oceniać świat i wiem czego tak naprawdę oczekiwać od życia. Oczywiście nie wszyscy młodzi ludzie mają takie podejście do życia, ale niestety większość.

Gość dobrze powiedziane.......

Gość nie będę komentować
głownej "myśli" autora :D, ale zwróciła moją uwagę pewna obsesja na temat studiów humanistycznych.... dla twojej informacji - skonczyłam takowe i zarabiam 9 300 miesięcznie ;)

Gość helenka 23
a dlaczego faceci to takie ckolerne "sknyry" ?????? ;-P Ha?

Gość helenka 23
cholerne znaczy...echhh

Gość a może zamiast wzajemnie
się oskarżać, zmienilibyście swoje nastawienie do życia ? To chyba jest rozsądniejsze rozwiązanie.

Gość alabastrowa...-
jak zwykle generalizacja. Najpierw niech faceci sie spojrza się na siebie-niektórzy będa szukać baru przez godzinę, choćby było zimno, tylko dlatego bo gdzieś coś jest tansze o glłupią złotówkę.;-)(zaznaczam, że każdy płaci za siebie.)