Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grrrrrgrrrrr

w obronie psa-apel!

Polecane posty

Gość grrrrrgrrrrr
cytat: "następnie nie reagować na awantury," Jaaasne miałam stac i patrzec jak mnie karzeł po twarzy okłada wybacz nie wyznaje zasady: "jak cie biją nadstaw drugi policzek" bedzie miał karzeł nauczke że nie podksakuję sie do wyższych i sprytniejszych :p

Gość BezandziejnaOsobaZapalonaFilmo
płytko myslisz :o takim ludziom jak ty nie da sie nic sensownie wytłumaczyc

Gość ona ma w ogóle jakieś
natychmiast po zdarzeniu wezwać policję i wytłumaczyć o co ci chodzi i złożyć zeznanie oraz oskarżenie ("wnoszę oskarżenia na małe kilkuletnie dziecko, ponieważ użyło kilkukrotnie przemocy wobec mojego psa rasy... bla bla bla.." --> policjant udusiłby sie ze smiechu zapisujac to, moze by ci to dało troszkę do myślenia ;) histeria ojcajest jaknajbardziej na miesjcu, w końcu chodzi o dziecko. histeria w przypadku psa, taka jak tu opisywana mnie bawi..

Gość bałałajkab
Ja kiedyś w obronie mojej psiny zawalczyłam z wilczuropodobnym bydlakiem, któryzłapał mojego pieska za kark i tarmosił biedaka. Chwyciłam bydle za skórę na szyi , wbiłam w nią swoje szpony , ciągnęłam do góry do góry, jednocześnie dajac potężne kopniaki w tułów i łeb.Nie wiem, skąd miałam wtedy tyle siły. Trochę to trwało, zanim puscił, ale mnie capnął w dłoń. Musiałam brać antybiotyk. Na szczęście mój piesek ma gruby kark i sporą warstwę tłuszczu.Obyło się bez zszywania. I to był pies sąsiadów, który przeskoczył przez płot i wjechał na moim psie prosto do mojego domu. , Szczylowi wpierdolołabym pożądne manto, a tatusiowi szczeniaka wydrapałabym ślepia, gdyby się na mnie rzucił.

Gość grrrrrgrrrrr
"histeria ojcajest jaknajbardziej na miesjcu, w końcu chodzi o dziecko. histeria w przypadku psa, taka jak tu opisywana mnie bawi.." no niby co pies jest gorszy? bo zwierze? taie gnoje zaczynają od zwierzat a co bedzie dalej starsi ludzie a jak urosnie wpirdoli tatusiowi .... "Szczylowi wpie**olołabym pożądne manto, a tatusiowi szczeniaka wydrapałabym ślepia, gdyby się na mnie rzucił. " I SŁUSZNIE!